Όταν Η Μπάρμπι Ξεβάφεται.

Ο Eddi Aguirre, ένας σχεδιαστής απότ Μεξικό δημιούργησε ένα σκίτσο το οποίο απεικονίζει πως θα φαινόταν η Μπάρμπι αν δε φορούσε μεικ απ, προκειμένου να εικονογραφίσει ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για περιοδικό. Στο σκίτσο, ο  Aguirre αναπαράστησε τη Barbie χωρίς φακίδες, με σακούλες πάνω και κάτω από τα μάτια, φριζαρισμένα μαλλιά και σιδεράκια.

Mexican-graphic-artist-creates-a-Barbie-without-makeup

Ο σχεδιαστή ανέβασε τη δουλειά του στο online portfolio του με την εξής περιγραφή:

“Μια εικόνα που χρησιμοποιείται σε ένα άρθρο με θέμα το μακιγιάζ για ένα νέο περιοδικό δείχνει τη Μπάρμπι πριν και μετά το μακιγιάζ (κανείς δεν είναι τέλειος).”

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξανόμενη τάση να προβληθεί η φυσική ομορφιά. Το 2010  τ0 περιοδικό Marie Claire είχε αφιέρωμα στην άβαφη Jessica Simpson και την τελευταία εβδομάδα, η Mariah Carey μπήκε στη λίστα με τις πολλές άλλες διασημότητες που ανεβάζουν στο Τουιτερ φωτογραφίες τους χωρίς μακιγιάζ.

Η φωτογραφία της φυσική Μπάρμπι θεωρήθηκε αναζωογονητική καθώς θυμίζει σε όλους ότι η συγκεκριμένη κούκλα δεν αποτελεί καθόλου ρεαλιστικό μοντέλο για τα νεαρά κορίτσια.

πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος