Γάτες.

«Οι γάτες δεν είναι πλάσματα άξια εμπιστοσύνης και δε πά να λέτε εσείς ό,τι θέλετε», λέει μια καθόλου αντικειμενική ιδιοκτήτρια δύο σκύλων. :)

Είναι άγρια ζώα, στην ουσία τους ανεξημέρωτα, αίωνια κυνηγοί, με ακονισμένα ένστικτα έτοιμα να σε τοποθετήσουν πολύ πιο χαμηλά στις προτεραιότητες τους.

Λίγο όμως που έχει ερωτεύσιμο γατί η Μασούρα κι εξοικειώνομαι, λίγο που όλα τα μικρά είναι γλυκά- να, είπα να κάνουμε κι ένα ποστ για εσάς τους απανταχού γατόφιλους!

Ορίστε λοιπόν μερικά από τα πιο απολαυστικά γατιά του ίντερνετ κι οι αγαπημένες του ασχολείες!

Γατόβεν

cat piano

Γατπηρ

cat hilariousΓατόστ 1- Γατόστ 2

Crazy-Cat-Breading-11     Crazy-Cat-Breading-17

Γατέτ-α-και

catsΓατάσκοπος

Crazy catκαι μια γλυκούλα για κλείσιμο.

cat unicorn cute sleeping:)

Ελπίζω να σας άρεσε λιγάκι γιατί το θέμα γάτα δεν είναι από τα συχνά…

;)

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος