Το Τέλειο Μεικ-απ. Συνολικά.

Οι περισσότερες εταιρίες καλλυντικών και μάλιστα μακιγιάζ τείνουν να μας δείχνουν πως να καλύπτουμε το όποιο πρόβλημα έχουμε και συνήθως βασίζουν την καμπάνια τους στο πόσο άριστα μπορεί να δομηθεί η ψευδαίσθηση της τελειότητας.

Η συγκεκριμένη εταιρία διαφέρει, τουλάχιστον κατά το ήμιση.

Απευθύνεται σε ανθρώπους των οποίων το δέρμα φέρει από ελαφράς έως βαρύτατης μορφής προβλήματα και δε σου λέει ότι θα κάνει το πρόβλημα αόρατο για να μοιάζεις τέλειος. Αντίθετα σχεδόν σε πείθει ότι είναι σύμμαχός σου στο να φαίνεσαι ο εαυτός σου. Έτσι όπως θα ήσουν αν δεν είχες το πρόβλημα. Επομένως, με τη βοήθειά του προιόντος της εταιρείας, που είναι στην ουσία κάτι σαν make-up, οι γύρω σου παύουν πλέον να επικεντρώνονται στην ακμή, την ουλή, ή την όποια δερματολογική κατάσταση έχεις και συνδιαλέγονται μαζί σου σε μια άλλη πιο ξεκούραστη βάση.

Εφυής διαφημιστική ιδέα στα χρόνια της επιστροφής σε ένα πιο φυσικό μοντέλο ή αληθινή φιλοσοφία, τα συμπεράσματα δικά σας.

Τα παρακάτω βίντεο σίγουρα θα βοηθήσουν στο να διαμορφώσετε άποψη.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος