Ήλιος Παντού!

Η άνοιξη ήρθε, μαζί και η ίωση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάθομαι όλη την ώρα κλεισμένη μέσα στους τέσσερις τοίχους. Άρρωστη είμαι, όχι φυλακισμένη!

Η αλήθεια είναι πως από τότε που η ώρα άλλαξε, όλη αυτή η κατάσταση με τον ήλιο έχει παραπάει. Κάπως έτσι τα είπα και στη μαμά και βρέθηκα με αυτό το υπέροχο ζευγάρι γυαλιά. Polaroid παρακαλώ με φοβερό φακό. Σκασίλα μου ο φακός.

γυαλιά ηλίου για παιδιά polaroid

Εμένα με νοιάζει που είναι εύκαμπτα και μπορώ και τα κάνω λάστιχο και δε σπάνε. Και να σας πω νόμιζα ότι όλα τα γυαλιά είναι έτσι και πήγα να το κάνω και στης μαμάς και τα έσπασα. Οπότε η μαμά είναι πολύ τυχερή που δε γράφει εκείνη αυτή τη στήλη γιατί πραγματικά δε θα ήξερε τι να σας δείξει.

toddler wearing sunglassesΕίμαι μούρη. Ε;

Δεν ξέρω. Απλώς όλοι αυτό λένε, το λέω κι εγώ.

Από ρούχο, παπούτσι δεν έχω κάτι καινούριο να σας πω- σας τα είπα την προηγούμενη φορά: δεν αγοράζουμε ρούχα όλη την ώρα και πολύ συχνά φοράω το ίδια. Βιβλία όμως έχω πάνω από 40 και πιο πολύ τα χαίρομαι αν κι έχουν αυτό το μειονέκτημα που όταν τα βρέχεις… χαλάνε, αλλά τέλοσπάντων.

biomechanics shoes for toddlers

Παπούτσι το κλασικό, φανταστικό και ακριβό ( :( ) biomechanics που με μια κεφάτη κάλτσα δείχνει πολύ κομψό.

Όπως και η Πόκα με τα γυαλιά μου!

poka black cocker in sunglasses

Έχει φανταστική μέρα, οπότε πάω να παίξω όσο μπορώ!

Ραντεβού με περισσότερη μόδα για μικρούς την επόμενη Τετάρτη!

Καλό σας απόγευμα!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

1 Σχόλιο

Απάντηση