Η Ακαταλαβίστικη Αρχή

Ξεκινάς κάτι και φαίνεται από ανόητο εως ακατανόητο. Και συνεχίζεις, σίγουρη για σένα, μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζουν κι οι άλλοι να βλέπουν αυτό που είχες στο μυαλό σου από την αρχή.

Easter-bunny-drawing

Τέτοιες αλλαγές έρχονται για το mom fatale και για μένα τις επόμενες μέρες και τις περιμένω με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία.

Ίσως ο βασικός λόγος που αγαπώ την άνοιξη τόσο: είναι μια ανοιχτή υπόσχεση με φωτεινές ελπίδες ότι η αναμονή άξιζε, η υπομονή έπιασε τόπο, τα καλά διαχωρίστηκαν από τα σκάρτα κι ο στενός και δύσκολος δρόμος σταδιακά ανοίγει!

Καλό σας βράδυ με όνειρα γεμάτα ελπίδες!

Καλό σας βράδυ.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος