Η Ακαταλαβίστικη Αρχή

Ξεκινάς κάτι και φαίνεται από ανόητο εως ακατανόητο. Και συνεχίζεις, σίγουρη για σένα, μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζουν κι οι άλλοι να βλέπουν αυτό που είχες στο μυαλό σου από την αρχή.

Easter-bunny-drawing

Τέτοιες αλλαγές έρχονται για το mom fatale και για μένα τις επόμενες μέρες και τις περιμένω με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία.

Ίσως ο βασικός λόγος που αγαπώ την άνοιξη τόσο: είναι μια ανοιχτή υπόσχεση με φωτεινές ελπίδες ότι η αναμονή άξιζε, η υπομονή έπιασε τόπο, τα καλά διαχωρίστηκαν από τα σκάρτα κι ο στενός και δύσκολος δρόμος σταδιακά ανοίγει!

Καλό σας βράδυ με όνειρα γεμάτα ελπίδες!

Καλό σας βράδυ.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος