Κάντε λιγάκι (ακόμη) υπομονή!

Γράφω, σβήνω ώρες τώρα. Όχι μόνο στο χαρτί- αλλά στο μυαλό μου. Προσπαθώ να σας καλωσορίσω στο νέο μαμ φατάλ και δε μπορώ. Κι όμως. Δεν ξέρω από μπλοκαρίσματα όταν κάθομαι να γράψω. Δώσε μου ένα λευκό χαρτί και ένα μολύβι κι άσε με. Θα σου πω σίγουρα μια καλή ιστορία. Ίσως και πολύ καλή. Οπότε; Τι γίνεται τώρα κι έχω παγώσει έτσι;

Η απάντηση είναι τόσο απλή όσο γιατί δε βλέπω τη μύτη μου.

Το σοκ του να πραγματοποιείς ένα όνειρο είναι μεγάλο και επειδή δε γίνεται ούτε μονομιάς ούτε χωρίς κόπο, χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Σε αυτή τη φάση ακριβώς με βρίσκετε.

dear-web-designer1olia panagiotopoulou

dear-web-designer1dear-web-designer1

Εκεί που πετιέμαι να πάρω ένα κραγιόν, να πατάω τρία w τελεία momfatale τελεία gr και να προσπαθώ να δω που πήγαν οι ρίγες, το ανθρωπάκι, το δυσλειτουργικό στήσιμο και ο άβολος σχεδιασμός! Και ξανά, και ξανά και ξανά. Παγωτό η φάτσα κι ερωτηματικό αγελάδας.  Κι ενώ πάω να νοσταλγήσω, σκέφτομαι πως όσο υπέροχο είναι ένας μεγάλος να διατηρεί την παιδικότητά του, τόσο φρικτό θα ήταν ένα μικρό να μη μεγαλώσει.

olia kai mama 004

Έτσι, εν μέσω διακοπών κι αλλαγής ρυθμού, ζω το γεγονός ότι το μαμ φατάλ, μια ιδέα στην αρχή, μεγαλώνει. Κι όσο κι αν με πονάει να το βλέπω να χάνει την αρχική του εμφάνιση και αθωότητα, έχω διδαχτεί από το παιδί μου να στέκομαι στην άκρη και να απολαμβάνω την ευτυχία του να το βλέπω να κάνει τα πρώτα του βήματα σε ένα νέο επίπεδο.

olia kai mama 005

Δεν είναι λίγο πράγμα να πραγματοποιείς ένα όνειρο και δε συμβαίνει κάθε μέρα- δώστε μου λίγο χρόνο και μερικές ώρες δουλειάς να αφομοιώσω τις αλλαγές και να ξανανιώσω ένα με το περιβάλλον και θα σας καλωσορίσω όπως σας αξίζει!

Εύχομαι σε όλους σας υγεία, αγάπη και οικογένεια.

Θα τα πούμε σύντομα!

Σας ευχαριστώ που περάσατε!

Καλό σας βράδυ!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος