Καληνύχτα, Τρίτη.

Ο μπαμπάς καπνίζει, η μαμά ελάχιστα, η μικρή είναι αναποφάσιστη για το τι πράγμα είναι αυτό. Και πως διαχωρίζεις κι εξηγείς ότι κάποιος καλός κάνει κάτι κακό κι αυτό δεν τον κάνει κακό. Ήδη. Και σε αυτή την πρόταση χωράει πολύ νερό και μεταξύ ενηλίκων. Όχι με το δύο χρονών παιδί.

Άν όμως το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε ένα νήπιο τις βλαβερές συνέπειες του καπνού είναι μάταιο, τι τρόπος σου απομένει;

Α! Εδώ αρχίζει το γλέντι.

Στραβομουτσουνιάζεις λες και βρέθηκες ξαφνικά μέσα σε κάδο σκουπιδιών και ταυτόχρονα τραγουδάς περιπαιχτικά «Μυρίζει σα να καπνίζει- μυρίζει σα να καπνίζει».

Smoking-Smells-small

Να “ναι η γοητεία του μιούζικαλ, η ομοιοκαταληξία, η μαγεία της κοροιδίας, η ηλικία, δεν ξέρω πάντως το μήνυμα μοιάζει εντυπωμένο.

Πραγματικά όμως, αν χρειάζεται αυτή η σύντομη παράσταση για να πείσεις ένα δίχρονο για κάτι, τι θα γίνει μεγαλώνοντας…

Μην απαντήσετε.

Φοβάμαι!

:) :)

:)

Καλό βράδυ σε όλους.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος