Καληνύχτα, Τρίτη.

Ο μπαμπάς καπνίζει, η μαμά ελάχιστα, η μικρή είναι αναποφάσιστη για το τι πράγμα είναι αυτό. Και πως διαχωρίζεις κι εξηγείς ότι κάποιος καλός κάνει κάτι κακό κι αυτό δεν τον κάνει κακό. Ήδη. Και σε αυτή την πρόταση χωράει πολύ νερό και μεταξύ ενηλίκων. Όχι με το δύο χρονών παιδί.

Άν όμως το να προσπαθείς να εξηγήσεις σε ένα νήπιο τις βλαβερές συνέπειες του καπνού είναι μάταιο, τι τρόπος σου απομένει;

Α! Εδώ αρχίζει το γλέντι.

Στραβομουτσουνιάζεις λες και βρέθηκες ξαφνικά μέσα σε κάδο σκουπιδιών και ταυτόχρονα τραγουδάς περιπαιχτικά «Μυρίζει σα να καπνίζει- μυρίζει σα να καπνίζει».

Smoking-Smells-small

Να “ναι η γοητεία του μιούζικαλ, η ομοιοκαταληξία, η μαγεία της κοροιδίας, η ηλικία, δεν ξέρω πάντως το μήνυμα μοιάζει εντυπωμένο.

Πραγματικά όμως, αν χρειάζεται αυτή η σύντομη παράσταση για να πείσεις ένα δίχρονο για κάτι, τι θα γίνει μεγαλώνοντας…

Μην απαντήσετε.

Φοβάμαι!

:) :)

:)

Καλό βράδυ σε όλους.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος