Καληνύχτα Τετάρτη

Πέντε πανιά δεμένα μεταξύ τους, ένα σκοινί από άκρο σε άκρο και μερικά κεριά.

hippy adobe diy tent colorful

Τι υπέροχο που μοιάζει στη φωτογραφία και πόσο άβολο σαν αγγούρι είναι στην πραγματικότητα.

Τα κουνούπια θα σε σκίσουν, το χώμα είναι σκληρό, ο αέρας θα ρίξει τα πανιά και τα κεριά μέσα στη σκηνή είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για να ανάψει φωτιά.

Ας μην παρασυρόμαστε από τα μάτια μας που ξεγελιούνται στο να λαχταράμε πράγματα που θαρρούμε πως δεν έχουμε ενώ στην ουσία θα μας ήταν παντελώς άχρηστα ή άβολα κι ας μην κάνουμε θεό μας την ομορφιά, ξεχνώντας παντελώς τη γνώση.

(Να φταίει το κατσίκι, τα τζιγέρια, οι διακοπές, ή μήπως η φαρυγγίτιδα και το κοκτέιλ 4 διαφορετικών φαρμάκων; Φιλοσοφώ πάντως, φιλοσοφώ)

:)

Καλό σας βράδυ!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος