Ταξιδεύοντας

Είναι τα ταξίδια τα εσωτερικά. Με οδηγό τις σκέψεις, ταξιδεύεις σε πεδία άγνωστα μέσα σου και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν ήξερες. Είναι δύσκολες διαδρομές, χρειάζονται πείσμα, αντοχή κι υπομονή.

τασεις φυγής run trip travel

Είναι και τα ταξίδια τα εξωτερικά. Αυτά που φτιάχνεις βαλιτσάκι, ανησυχώντας για το ΤΙ μπορεί να ξέχασες πάλι, παίρνεις ένα ταξί, πας αεροδρόμιο και την κοπανάς. Διαλέγεις διαδρομή ανάλογα με τη διάθεση κι αν έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα είσαι κομπλέ.

Απαραίτητα τα πρώτα αλλά κι ένα εισιτηριάκι τώρα, κι ας ήταν και σκέτο αλλέ βρε αδερφέ, δε με χαλούσε καθόλου. Απλώς να είναι ομαδικό. Σκοπεύω να πάρω και τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες μαζί…

Ευτυχώς είναι Τετάρτη και το ταξιδιωτικό αρθράκι by_aspi δε θα αργήσει να εμφανιστεί και να μου δώσει την απαραίτητα εκτόνωση σε κάτι που λες και… τάσεις φυγής!

Καλή Τετάρτη!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος