Ταξιδεύοντας

Είναι τα ταξίδια τα εσωτερικά. Με οδηγό τις σκέψεις, ταξιδεύεις σε πεδία άγνωστα μέσα σου και ανακαλύπτεις πράγματα που δεν ήξερες. Είναι δύσκολες διαδρομές, χρειάζονται πείσμα, αντοχή κι υπομονή.

τασεις φυγής run trip travel

Είναι και τα ταξίδια τα εξωτερικά. Αυτά που φτιάχνεις βαλιτσάκι, ανησυχώντας για το ΤΙ μπορεί να ξέχασες πάλι, παίρνεις ένα ταξί, πας αεροδρόμιο και την κοπανάς. Διαλέγεις διαδρομή ανάλογα με τη διάθεση κι αν έχεις ελεύθερο χρόνο και χρήμα είσαι κομπλέ.

Απαραίτητα τα πρώτα αλλά κι ένα εισιτηριάκι τώρα, κι ας ήταν και σκέτο αλλέ βρε αδερφέ, δε με χαλούσε καθόλου. Απλώς να είναι ομαδικό. Σκοπεύω να πάρω και τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες μαζί…

Ευτυχώς είναι Τετάρτη και το ταξιδιωτικό αρθράκι by_aspi δε θα αργήσει να εμφανιστεί και να μου δώσει την απαραίτητα εκτόνωση σε κάτι που λες και… τάσεις φυγής!

Καλή Τετάρτη!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος