Γεννήθηκαν χέρι-χέρι!

Το πολυτιμότερο δώρο δέχτηκε μια μητέρα στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών όταν οι γιατροί αποσύνδεσαν τον αναπνευστήρα από τις δίδυμες κόρες της Jillian και Jenna κι επέτρεψαν στη μητέρα και τον πατέρα να τις αγγίξουν ανήμερα της γιορτής της μητέρας!

Screen-Shot-2014-05-11-at-2.37.23-PM

Τα ομοζυγωτικά δίδυμα κοριτσάκι μοιράστηκαν όχι μόνο τον ίδιο αμνιακό σάκο αλλά και τον πλακούντα. Τέτοιες κυήσεις αποκαλούνται μονοαμνιωτικές και οι γιατροί λένεν ότι προκύπτει μία σε κάθε 10,000 εγκυμοσύνες.

Τα κοριτσάκια γεννήθηκαν την Παρασκευή και το συγκλονιστικό ήταν ότι κρατιόταν από το χέρι όταν οι γιατροί τα σήκωσαν για να τα δέιξουν στους γονείς.

μονοαμνιωτική εγκυμοσύνη

Η μητέρα περιέγραψε την εμπειρία ως το πιο δυνατό δώρο για τη μέρα της μητέρας και εμείς συμφωνούμε απόλυτα!

Το βίντεο είναι στα αγγλικά, οι εικόνες είναι πριν και μετά τη γέννηση, αλλά τίποτα από  όλα αυτά δεν επισκιάζουν ότι τα θαύματα είναι υπαρκτά!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος