Υποκατατάστατα

Για αρχή να δηλώσω την απέχθειά μου για τη λέξη υποκατάστατα. Είναι σχεδόν προκλητικό να έχεις τεσσερα άλφα σε σύνολο έξι φωνηέντων αλλά αφήνω τη γραμματική νεύρωση για άλλη ώρα.

Ξύπνησα θέλοντας να φύγω, να πάω ταξίδι. Φυσικά και εν μέσω μιας κανονικότατης εβδομάδας εργασίας είναι αδύνατον. Πώς χειρίζεσαι λοιπόν κάτι που το βιώνεις σα ανάγκη αλλά δεν μπορείς να το καλύψεις;

Με υποκατάστατα.

plane ring

Βλέπεις ένα ντοκιμαντέρ, πας μια βόλτα, μιλάς με τη φίλη σου που μένει στη Χιλή στο σκαιπ, διαβάζεις το άρθρο by_aspi που σε ταξιδεύει εγγυημένα κάθε Τετάρτη, τρως λίγη σοκολάτα και όταν πάει 23.00 λες «πάει. πέρασε κι αυτή η μέρα».

Πράγματι.

Οι μέρες περνούν σε αντίθεση με τις ανάγκες που μένουν. Ανικανοποίητες. Μέχρι να αλλάξει ο χειρισμός ή η ψυχολογία μας. Επομένως καλό και αστείο και το δακτυλιδάκι, αλλά ταξίδι θέλω.

:)

Σας φιλώ γλυκά!

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος