Υποκατατάστατα

Για αρχή να δηλώσω την απέχθειά μου για τη λέξη υποκατάστατα. Είναι σχεδόν προκλητικό να έχεις τεσσερα άλφα σε σύνολο έξι φωνηέντων αλλά αφήνω τη γραμματική νεύρωση για άλλη ώρα.

Ξύπνησα θέλοντας να φύγω, να πάω ταξίδι. Φυσικά και εν μέσω μιας κανονικότατης εβδομάδας εργασίας είναι αδύνατον. Πώς χειρίζεσαι λοιπόν κάτι που το βιώνεις σα ανάγκη αλλά δεν μπορείς να το καλύψεις;

Με υποκατάστατα.

plane ring

Βλέπεις ένα ντοκιμαντέρ, πας μια βόλτα, μιλάς με τη φίλη σου που μένει στη Χιλή στο σκαιπ, διαβάζεις το άρθρο by_aspi που σε ταξιδεύει εγγυημένα κάθε Τετάρτη, τρως λίγη σοκολάτα και όταν πάει 23.00 λες «πάει. πέρασε κι αυτή η μέρα».

Πράγματι.

Οι μέρες περνούν σε αντίθεση με τις ανάγκες που μένουν. Ανικανοποίητες. Μέχρι να αλλάξει ο χειρισμός ή η ψυχολογία μας. Επομένως καλό και αστείο και το δακτυλιδάκι, αλλά ταξίδι θέλω.

:)

Σας φιλώ γλυκά!

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος