Ο Μπαμπάς της Χρονιάς

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν η γιορτή της μητέρας, κάτι που έσκασε στη ζήλεια κάμποσους μπαμπάδες. :P Για να βοηθήσουμε την ψυχολογία να επανέλθει σε λειτουργικά δεδομένα, σας παρουσιάζουμε τον καλύτερο μπαμπά της χρονιάς!

Η αλήθεια είναι οτι ο τίτλος δεν του ανήκει, αλλά ειναι βέβαιο ότι είναι από τα φαβορί! Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Λαφεριέρ, γραφίστα, ο οποίος σχεδόν κάθε μέρα σκιτσάρει κάτι στο σακουλάκι με το κολατσιό του παιδιού του από το 2008!

Ευτυχώς για όλους, το φωτογραφίζει πριν το δώσει στον τελικό αποδέκτη και να μια μικρή γεύση!

david one

dio

tria

Απολαυστικό!

πηγή

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος