Φτιάχνοντας μια Παιδική χαρά με … Τσιγκελάκι!

Όταν στα μέσα του 1990 η Γιαπωνέζα καλλιτέχνις Τοσίκο Χοριούτσι Μακ Άνταμ παρουσίαζε μια μεγάλη εγκατάσταση φτιαγμένη με τσιγκελάκι σε μια γκαλλερί, όταν δύο παιδάκια την πλησίασαν και τη ρώτησαν αν μπορούσαν να σκαρφαλώσουν σε εκείνο που στα μάτια τους έμοιαζε με υπερμεγέθη αιώρα. Διστακτικά συμφώνησε και για τα επόμενα λεπτά είδε με προσοχή τα παιδιά που έπαιζαν μέσα στο πλεκτό της δημιούργημα. Μια ιδέα γεννήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Τρία χρόνια αργότερα η πρώτη παιδική χαρά φτιαγμένη από τσιγκελάκι, σε συνεργασία με την εταιρεία TIS &συνεργάτες ήταν γεγονός.

Έκτοτε έχει δημιουργήσει διάφορες τέτοιου είδους παιδικές χαρές στην Ιαπωνία, φωτογραφίες από τις οποίες θα δείτε παρακάτω!

play-1-640x432

play-2-640x480

play-3-640x421

play-4-640x433

play-5-640x432

play-6-640x426πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος