Κι οι μπαμπάδες έχουν ψυχή!

Αποτελεί αδιαμφισβήτητο προνόμια της γυναικείας φύσης το να μπορείς να νιώθεις το παιδί σου όταν εκείνο βρίσκεται ακόμη στην κοιλιά σου. Οι κλωτσιές, οι αγκωνιές, ο λόξιγκας, το στριφογύρισμα: η αρχή μιας νέας ζωής κι οι πρώτες της εκδηλώσεις.

Η γυναίκα ζει κάθε στιγμή το μεγαλείο. Ο άντρας κάθεται στην καλύτερη περίπτωση υπομονετικά με το χέρι στην κοιλιά και περιμένει να νιώσει. Είναι τόσο κυριολεκτικά στην απ” έξω που σε κάνουν να κοιτάς τα τόσα χρόνια περιόδου με συμπάθεια.

Η συσκευή που έχει φτιάξει η huggies καταγράφει τις κινήσεις του μωρού σε αυτή τη ζώνη που παρουσιάζεται στο βίντεο, τις οποίες στη συνέχεια αναπαράγει δίνοντας στο μπαμπά την αίσθηση ότι το μωρό κινείται στη δική του κοιλιά.

Η τεχνολογία κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς για να πει κανείς ότι αυτό είναι το κοντινότερο που οι άντρες θα φτάσουν ποτέ στο να αισθανθούν το αγέννητο μωρό τους- σίγουρα πάντως τόσο κοντά δεν είχαμε φτάσει ποτέ.

Θα ήθελα να αποφύγω τον επίλογο που λέει ότι δεν ξέρω κατά πόσο μια τέτοια συσκευή είναι απαραίτητη, καθώς η ταύτιση δεν είναι ο μόνος δρόμος στη συναίσθηση, αλλά όπως βλέπετε δεν τα κατάφερα. Παραμένω πιστή στο ρομαντισμό της φυσικότητας των αισθήσεων και των ρόλων. Χαίρομαι όμως που οι επιλογές είναι περισσότερες κι ο καθένας μπορεί να επιλέξει ό,τι τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα.

Απολαύστε το παρακάτω βίντεο και το συζητάμε!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος