The Mom Fatale Team: Χλόη Αθανασοπούλου

Είναι το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου: να προλογίσω την επόμενη συνεργάτιδα που σήμερα κάνει το ντεμπούτο της στο Mom Fatale.

Βλέπετε, η σχέση είναι τόσο πολυδιάστατη και οι συναισθηματικές της ρίζες πιάνουν τέτοιο βάθος που από τις πρώτες γραμμές εμένα με καταλαμβάνει συγκίνηση κι εσάς ενδεχομένως ειλικρινής απορία για το αν έχω φυράνει εντελώς.

Κι όμως! Ελάτε στη θέση μου.

chloe athanasopoulou χλοη αθανασοπουλου momfatale.gr

Η Χλόη είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω. Το μυαλό της κάνει πολύ συχνά το δικό μου να νιώθει αργό. Κι όποιος με ξέρει καταλαβαίνει γιατί μιλάω για θαυμασμό κι όποιος δε με ξέρει ας πούμε απλώς ότι μιλάμε για ικανές ταχύτητες.

Η αισθητική της με ξαφνιάζει. Μου δείχνει πράγματα που δεν έχω ξαναδεί γιατί είναι τόσο καινούρια. Ή τόσο παλιά. Ή τόσο μπροστά μου, που, ακριβώς όπως τη μύτη μου, δεν τα βλέπω!

Με κάνει να ψάχνω πράγματα- μέσα κι έξω μου. Να ξεψαχνίζομαι, προκειμένου να της απαντήσω σε μια ερώτηση που συνήθως, με τον πιο ανέμελο τρόπο, θέτει κάποιο θηριωδώς δύσκολο κι αφηρημένο φιλοσοφικό ζήτημα. Και πάνω που ζω το απόλυτο ζούληγμα της σκέψης, μου πετάει και μια ατάκα -που επίσης παίρνει τρία δευτερόλεπτα να με ξεκολλήσει από το μαραθώνιο σκέψης- και με κάνει να ξεκαρδίζομαι και να ξενοιάζω ακαριαία.

Κι ενώ νιώθω ήδη ότι θα νομίζετε ότι τα παραλέω, πρέπει να το κάνω χειρότερο και να σας πω ότι όλες αυτές τις αρετές τις συγκεντρώνει η μικρή μου… ξαδέρφη!

Άντε τώρα να το σώσω. Ζάλογγο η αξιοπιστία μου!

Ο Άσος στο μανίκι είναι αγαπημένο σπορ όμως σε τέτοιες περιστάσεις κι ως γνωστόν διατηρώ έναν.

Η κυρία Χλόη Αθανασοπούλου είναι η νονά της κόρης μου κι είμαι ευτυχισμένη κι ήσυχη γι’αυτό.

Ο λόγος κρύβεται σε όλα τα παραπάνω:  σε ακραίες συντεταγμένες, διαφορετικές τέχνες και τεχνικές, ερεθίσματα για σκέψη, χιουμοριστική διάθεση και θ’ αρχίσει από σήμερα να αποκαλύπτεται-

λίγο-λίγο, κάθε Πέμπτη, εδώ ακριβώς: στο momfatale.gr!

Καλή μας αρχή!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος