Ο Μικρός Πρίγκηπας γίνεται Μεγάλου Μήκους Ταινία Κινουμένων Σχεδίων!

Τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής σου αυτές τις μέρες τα μαθαίνεις ακουμπώντας και σέρνοντας την οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ σου, που μόλις έχει κάνει ένα ΤΙΙΝΝΝΓΚ επικότερο από άλλες φορές:

έτσι κι εγώ κοίταξα με περιέργεια να δω, τι σύνδεσμος είναι αυτός που ξετρύπωσε η Καλλιόπη Πασιά και μου στέλνει ως δωράκι για το momfatale και ΤΙ ΝΑ ΔΩ!

Ο Μικρός Πρίγκηπας Μεγάλου Μήκους και μάλιστα animation!!!

Μερικές ειδήσεις όμως, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να αφομοιωθούν από τον εγκέφαλό μου- περισσότερο από ένα τινγκ ή ένα κλικ ή ένα σλάιντ.

Ο Μικρός Πρίγκιπας (ανατριχιάζω με το γιώτα της νέας ορθογραφίας, να ξέρετε), το βιβλίο του «αριστοκράτη, συγγραφέα, ποιητή και πρωτοπόρου αεροπλόου», όπως γράφει και η Wikipedia, Αντουάν ντε Σαιντ -Εξυπερύ που πρωτοεκδόθηκε το 1943 στα γαλλικά, κι έκτοτε μεταφράστηκε σε 250 γλώσσες και διαλέκτους, με πωλήσεις δύο εκατομμυρίων αντιτύπων το χρόνο, είναι από τα πιο αγαπημένα βιβλία του πλανήτη.

Με αυτή τη λογική, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι … άργησε τόσο να γίνει ταινία- και τι ταινία!

Πώς θα μεταφερθεί ο μύθος;

Θα διατηρηθεί ο ρομαντισμός, η ελπίδα, η ευαισθησία, το ιδιαίτερο χρώμα του βιβλίου;

Ας μην έχουμε αυταπάτες: αυτό σπάνια συμβαίνει- ωστόσο, και θα μου επιτρέψετε μια μικρή δόση προκατάληψης σε αυτό το σημείο- το γεγονός ότι η παραγωγή είναι ευρωπαϊκή και μάλιστα γαλλική με γεμίζει ελπίδες.

Όπως και οι εικόνες από το παρακάτω τρέιλερ!

Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν, στη μεγάλη οθόνη στις 7 Οκτωβρίου 2015!

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος