Διαλογισμός

Έχω αρχίσει να αισθάνομαι τις παρενέργειες. Χαχα

αστειεύομαι αλλά για κάποιους όντως μπορεί να είναι αντένδειξη το να μη σε ελκύει το ποτό όσο πριν, και όλο και λιγότερο. το να θέλεις να είσαι πιο κοντά στη φύση πιο συχνά. να θέλεις να πιεις χυμό αντί για σόδα. να λαχταράς σαλάτα αντί για μακαρόνια. χωρίς να σημαίνει ότι δε θα τα λαχταρήσεις όλα ξανά. η σχέση με το σώμα και το μυαλό αλλάζει μια για πάντα.

που το ξέρω ότι είναι ο διαλογισμός και δεν είναι απλά μια φάση;

ε είναι από εκείνα τα πράγματα που τα αισθάνθεσαι, το έχεις βιώσει και το ξέρεις καθολικά.. είναι από εκείνες τις στιγμές της έκλαμψης. τις στιγμές που δε μπορείς να περιγράψεις. τη στιγμή που ο φίλος σου σε κοιτάξε στα μάτια και προσπάθησε το είδες με όλη του τη διάθεση να σου εξηγήσει, αλλά σταμάτησε και σε κοίταξε βαθιά στα ματιά και σου έγνεψε συγκαταβατικά σαν να ξέρεις τι θέλει να σου πει, και εσύ να μη καταλαβαίνεις καθώς τον βλέπεις να χάνεται στην μνήνη της εμπειρίας του. και συνεχίζει να σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα το βαθύ και συνάμα άδειο σαν να μην είναι εκεί. έχει μεταφερθεί σε εκείνη τη στιγμή που μάταια θέλησε να σου περιγράψει. η σιωπή ανάμεσα σας είναι από εκείνες που δεν είναι άβολες ξέρεις είναι από εκείνες που απλά τις απολαμβάνεις ελπίζοντας ότι αφού το ζει δίπλα σου όλο αυτό μπορεί και εσύ να το αισθανθείς να πάρεις λίγο και εσύ να βουτήξεις και εσύ μαζί του στη στιγμή εκείνη και μαζί να ζήσετε αυτό που οι λέξεις θα φτωχύνουν αν λεχθεί.

ε ναι και ο διαλογισμός είναι ένα από αυτά τα τόσο προσωπικά μονοπάτια που μόνο η ματιές ενδεχομένως να μπορούν να μεταφέρουν

αφού το έχω βιώσει όμως και με ρωτήσεις το μόνο που θα σου πω είναι δοκίμασέ το και δες από μόνη σου

καντό για σένα, σα δώρο σε σένα για μια στιγμή που μπορεί να κρατήσει και μια ζωή για μια ζωή που μήπως είναι μια στιγμή μία μοναχά;

αν το αισθανθείς έλα να το συζητήσουμε θα είμαι εκεί να το δούμε μαζί

ξέρεις και για μια ακόμη φορά εσύ θα βλέπεις το δικό σου και εγώ το δικό μου αλλά θα υπάρχει η ψευδαίσθηση του μαζί

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Aspasia Koumli

[In Transit] Reflections. Κάποτε η γιαγιά της της διάβαζε Καβάφη για το πηγαιμό προς την Ιθάκη, για τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, για το μαγικό ταξίδι της πορείας της ζωής. Στα 30στα της γενέθλια μετράει 6 πόλεις, και τρεις ηπείρους που τη φιλοξένησαν, καθώς και τρεις καριέρες που άλλαξε. Κατοικεί πλεόν μόνιμα στο Λος Άντζελες γιατί εκεί είναι στάση ζωής η μυθοπλασία. Βλέπει στις λέξεις και στους αριθμούς χρώματα, θυμάται με μυρωδιές, ερωτεύεται με βιβλία. Ταξιδεύει για τη διαδρομή την οποία μοιράζεται για την παρέα. There was a time when her nana read to her K. Kavafi and all about the setting out on her journey; along with all the surreal obstacles, the magical happenings and givings on the way. Aspasia took it literally; in her 30th bday she counts 6 cities, 3 continents and 3 languages in her life's passage. She lives permanently in Los Angeles, California where storytelling is a lifestyle. She travels for the journey and she is sharing it for the company. When she grows up, she'd like to become a momfatale, too.

Σχολίασε πρώτος