Ενοικιάσεις Κατοικιών- Θεσσαλονίκη

Είναι γεγονός πως η Δευτέρα τείνει να μην είναι η αγαπημένη μέρα κανενός.  Ίσως και γι” αυτό να τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια για εκείνη. Ήρθε και η εκπομπή στον amagi , κάθε Δευτέρα 10-12 το πρωί, να την κάνει ακόμη πιο ζωντανή, δημιουργική και όμορφη- οπότε παράπονο δεν έχω.

Ωστόσο, σας καταλαβαίνω αν δε νιώθετε κι εσείς έτσι και χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για να ευθυμήσετε, βρε αδερφέ!

Η Θεσσαλονίκη, αν όχι η Ελλάδα, αποτελεί φοβερό αντικαταθλιπτικό, ειδικά αν ψάχνεις για σπίτι. Όχι- δεν ψάχνω ακόμη, βρήκα και τακτοποιήθηκα. Έλα μου, όμως, που το μάτι μου πέφτει ακόμη σε αναρτημένες αγγελίες κι ενίοτε, τα πόδια μου μαγνητίζονται και πλησιάζω να διαβάσω τι πωλείται/ενοικιάζεται.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, στην οποία ούτε φωτογραφικά κατάφερα να αντισταθώ, βρέθηκα να γελάω δυνατά στη μέση του δρόμου.

Ε, μα… στ’αλήθεια, πια!

Έχουμε διαβάσει μπούρδες και μπούρδες σε αγγελίες, έχουμε καταπιεί προλόγους με την κουτάλα, αλλά αυτό…

ενοικιάζεται… αναμφισβήτητα ήταν από τα καλύτερα που έχουν περάσει.

Υπόγειο και φωτεινό.

Βοήθειά μας.

Καλημέρα- όλη μέρα!

<3

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος