Λόγος για να Παντρευτείς

Σε άλλα νέα:

«ψώνισε ό,τι θες! Πάρε όσα φορέματα τραβάει η ψυχή σου!», της είπε λίγο πριν εκείνη πετάξει από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν πίσω στο Χήθροου του Λονδίνου.

«Τι γλυκούλης!», σκέφτηκε κι έκανε αυτό ακριβώς  που της είπε. Πήγε και διάλεξε φορέματα. Της φάνηκε βέβαια κομματάκι περίεργο που η ιδιοκτήτρια επέμενε τόσο φορτικά να της τα τροποποιήσει για να της έρθουν «γάντι», αλλά ήταν για καλό και δεν το παρασκέφτηκε. Σε λίγες μέρες θα γυρνούσε πίσω και το κεφάλι της ήταν γεμάτο με πολλά.

Λίγες μέρες μετά, ήταν έτοιμα: Και τα οκτώ ήταν υπέροχα.

drugs and dresses

Και τα οκτώ γεμάτα .

700,000$ ηρωίνη.

Πραγματικά γλυκούλης ο Waseem Anwar Choudry, 31 .

Κρίμα που δε συμφώνησε η βρετανική δικαιοσύνη και τον έστειλε στο κάτεργο.

 

πηγή

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος