Λόγος για να Παντρευτείς

Σε άλλα νέα:

«ψώνισε ό,τι θες! Πάρε όσα φορέματα τραβάει η ψυχή σου!», της είπε λίγο πριν εκείνη πετάξει από το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν πίσω στο Χήθροου του Λονδίνου.

«Τι γλυκούλης!», σκέφτηκε κι έκανε αυτό ακριβώς  που της είπε. Πήγε και διάλεξε φορέματα. Της φάνηκε βέβαια κομματάκι περίεργο που η ιδιοκτήτρια επέμενε τόσο φορτικά να της τα τροποποιήσει για να της έρθουν «γάντι», αλλά ήταν για καλό και δεν το παρασκέφτηκε. Σε λίγες μέρες θα γυρνούσε πίσω και το κεφάλι της ήταν γεμάτο με πολλά.

Λίγες μέρες μετά, ήταν έτοιμα: Και τα οκτώ ήταν υπέροχα.

drugs and dresses

Και τα οκτώ γεμάτα .

700,000$ ηρωίνη.

Πραγματικά γλυκούλης ο Waseem Anwar Choudry, 31 .

Κρίμα που δε συμφώνησε η βρετανική δικαιοσύνη και τον έστειλε στο κάτεργο.

 

πηγή

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος