Πως Να Κάνετε ενα Νεογνό να Σταματήσει το Κλάμα

Ο γιατρός Χάμιλτον λέει ότι η λαβή αυτή που δείχνει σταματά ακαριαία το κλάμα του μωρού κι είναι κατάλληλη για τους τρεις πρώτους μήνες της ζωής, καθώς μετά το μωράκι παίρνει βάρος και το όλο πράγμα γίνεται πιο επικίνδυνο. Συγκρίνοντάς το με τα δικά μου βιώματα, ο θηλασμός έχει καλύτερα αποτελέσματα μιας και φροντίζει συνολικά το μωρό. Βλέποντας το βίντεο, δε μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάθεται και να βλέπει το 40 ημερών μωρό μου να κλαίει μετά από εμβόλιο και να περιμένω από την παιδίατρο να το ηρεμήσει!

Κάθε πολιτισμένη προσπάθεια ανταλλαγής όμως οφείλει να ξεκινά με το σεβασμό. Έτσι λοιπόν σέβομαι και καταλαβαίνω πως ο θηλασμός δεν αποτελεί επιλογή για κάθε γυναίκα, άρα το να ησυχάσει το μωρό γίνεται πιο σύνθετο.

Για δείτε και το συζητάμε:

 

υγ. ευχαριστώ το φίλο μου Λάζαρο, που προς επιβεβαίωση όσων έλεγα χτες δεν είναι γονιός που μου έστειλε το λινκ :)

 

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος