Εκδηλώσεις για Παιδιά στη Θεσσαλονίκη: Η Νύχτα με τα Παραμύθια

Με αφορμή το χειμερινό ηλιοστάσιο, η ομάδα του Meet the Art σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. στο cafe bar restaurant [χώρος*] του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του ΑΠΘ σε μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στα παραμύθια και τις φανταστικές ιστορίες!

παραμύθια
Οι αδερφοί Γκριμ, ο Αίσωπος, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, οι Χίλιες και μια Νύχτες,ο Μικρός Πρίγκηπας θα μας συντροφεύσουν αυτή τη μαγική βραδιά, μαζί με τις ιστορίες νέων συγγραφέων από την Ελλάδα.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος