Εκδηλώσεις για Παιδιά στη Θεσσαλονίκη: Η Νύχτα με τα Παραμύθια

Με αφορμή το χειμερινό ηλιοστάσιο, η ομάδα του Meet the Art σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στις 7 μ.μ. στο cafe bar restaurant [χώρος*] του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών του ΑΠΘ σε μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στα παραμύθια και τις φανταστικές ιστορίες!

παραμύθια
Οι αδερφοί Γκριμ, ο Αίσωπος, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, οι Χίλιες και μια Νύχτες,ο Μικρός Πρίγκηπας θα μας συντροφεύσουν αυτή τη μαγική βραδιά, μαζί με τις ιστορίες νέων συγγραφέων από την Ελλάδα.

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος