Φανταστείτε να είχαμε ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο μπισκότο…ωραία δε θα ήταν;

Αυτά έγραφε το μήνυμα που ανυποψίαστη άνοιξα σήμερα κι ανακήρυξα μήνυμα της ημέρας. Και, ειλικρινά, δεν ξέρω αν είναι οι μέρες, η μαγεία, τα ΗΑΕ εδώ δίπλα στην Αγγελάκη που σε κάνουν να πιστεύεις πως όλα γίνονται αλλά το πίστεψα και θα πάω! Αυτή την Τετάρτη. Μα… προτρέχω:

«Πω πω!!!

Φανταστείτε να είχαμε ένα ωραίο χριστουγεννιάτικο μπισκότο…ωραία δε θα ήταν;

Φανταστείτε τώρα αυτό το μπισκότο να ήταν και μαγικό!!!

Αν μάλιστα γύρω από αυτό εμπλέκαμε τον Άι Βασίλη; Ή και τη γυναίκα του; Ε!

Ας βάζαμε και μερικά ξωτικά και τα ζωάκια για να μη μείνουν παραπονεμένα!

Να που τα σκέφτηκε για μας όοοολα αυτά η Κική Παπαδημητρίου και τα «¨ύφανε» σε ένα καταπληκτικό παραμύθι που, για καλή μας τύχη, το πήρε η Νατάσα Ιντζεβίδου και το μετέτρεψε (λέτε να έχει μαγικό ραβδί;) σε κουκλοθέατρο!!! Αλήθεια σας λέω…μπορούμε όλοι να το δούμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είμαστε στην «Πυξίδα» την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα. Σας δίνω το λόγο μου, Θα μας αρέσει πολύ πολύ!!!»

Χριστούγεννα Παιδια εκδηλώσεις θεσσαλονικη

 

<3 θα είμαστε εκεί <3

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος