«Το Διαφορετικό Ξενίζει»

Πριν μερικές μέρες η δική μας Beatrance Semakoula  έδωσε αυτή τη συνέντευξη για την εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης «μέσα στην πόλη των άλλων».

Οι λόγοι που την κοινοποιώ στο momfatale.gr είναι αρκετοί. Καταρχάς βρίσκω πως σπανίζουν οι άνθρωποι που μιλάνε δημόσια ανεπιτήδευτα, πολύ περισσότερο για έναν τομέα της ζωής δύσκολο – όπως ο εθελοντισμός. Έπειτα, νιώθω περήφανη για την Μπέτυ, όπως θα την λέω μια ζωή,  μια φίλη δύο (σχεδόν) δεκαετιών: είχε την εύκολη επιλογή να μην κάνει τίποτα περισσότερο από τις απλές καθημερινές επιλογές που κάνουμε λίγο πολύ όλοι και την δύσκολη: να χωθεί στις ζωές των ανθρώπων που στερούνται και να προσπαθήσει συστηματικά, είτε προσωπικά είτε μέσω της Εύνοιας, να αναπληρώσει τα κενά. Κι ο τρίτος και τελευταίος λόγος είναι πως διαισθάνομαι πως αυτές τις μέρες, είμαστε όλοι πιο ανοιχτοί στο να βοηθήσουμε, να σταθούμε, να συνδράμουμε.

Καλή θέαση!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος