3 Βήματα για διάρκεια στο μακιγιάζ

Η επιδερμίδα μας πριν το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι καθαρή και πολύ καλά ενυδατωμένη, χρησιμοποιούμε ένα κάλο καθαριστικό και επιλέγουμε μία κρέμα ενυδατική που μας ταιριάζει. Προσοχή  την κρέμα προσώπου την βάζουμε μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας, αν όμως θέλουμε άκομα μεγαλύτερη διάρκεια μέσα την ημέρα τότε αντί για κρέμα χρησιμοποιούμε ένα προιόν primer για τοποθέτηση κάτω από τη βάση.Έτσι είμαστε έτοιμες να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το μακιγιάζ ή αυτό στο οποίο συχνά αναφερόμαστε ως “βάση”.

τιπς για διάρκεια στο μακιγιάζ

step 1

Βάζουμε βάση καλυπτική -προτείνω σε υγρή μορφή , μιας και απλώνει πιο εύκολα και μπορείτε να την δουλέψετε καλύτερα. Προσέχουμε να μην έχει διαφορά σε σχέση με το χρώμα της επιδερμίδας μας.

step 2

Τοποθετούμε το κονσίλερ κάτω από τα μάτια και απλώνουμε καλά έτσι ώστε να αφομοιωθεί περιμετρικά με τη βάση.

Αν υπάρχουν μαύροι κύκλοι επιλέγουμε 1 με 2 τόνους πιο σκούρο κονσίλερ ανάλογα με το πόσο έντονοι είναι , έτσι θα έχουμε καλύτερη καλυπτικότητα).Αφού τους καλύψουμε  θα δώσουμε λίγη λάμψη πάνω στο κόκαλο των ζυγωματικών για να φωτίσουμε όλη την περιοχή.

step 3

Περνάμε την πούδρα απαλά σε όλο το πρόσωπο μας. Άν είναι σε μορφή σκόνης, με το πινέλο μας αλλιώς με το σφουγγαράκι ταμποναριστά .

Με αυτά τα τρία βήματα  θα έχουμε σίγουρα καλυπτικότητα με διάρκεια :)

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Σχολίασε πρώτος