Τα Εν Δήμω- Θεσσαλονίκη, 10- 25 Δεκεμβρίου

Ξεκινάω με κάτι στα όρια του επείγοντως.

Αναδημοσιεύω την παρακάτω εικόνα, γιατί η θεματοθέτρια είναι φίλη σε ομάδα και πραγματικά θέλω να τη βοηθήσω. Έχω βρει μαύρη μπαλαρίνα και με κορδόνια και δερμάτινη- στα ντρούκς γ@μήθηκε- δε βρίσκω πουθενά. Αν μπορείτε και γνωρίζετε κάτι, σας παρακαλώ ένα ίνποξ κάτι… είναι για φίλη.

τρουκς ή ντρουκς ή ντραγκς μήπως;

«Πάνω στη βελανιδιά, κάθεται μια κουκουβάγια, έχει μάτια γουρλωτά και φωνάζει δυνατά :κουκουβά- κουκουβά- κουκουβα βα βα βα βα βα»- παιδικό τραγούδι.

σινιον κόμμωση κότσος σχέδιο street fashion

Τώρα, βέβαια, να σας πω τι δεν καταλαβαίνω: πας κομμωτήριο για να επιτύχεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση για τους δικούς σου που σε έχουν δει και σαν ανάποδο γ@μώτο, αλλά το ότι η μισή Θεσσαλονίκη σε βλέπει με το αλουμινόχαρτο και τη σακούλα επι κεφαλής… τι φάση; Νοου πρόμπλεμ;

εξω από το κομωτήριο
Λίγο παρακάτω βρήκα κι αυτό, καθότι ένα θέμα με τη vespa το έχουμε σ” αυτή τη ζωή!

porn star vespa

Εδώ παραλίγο να ερωτευτώ οπότε δε γράφω τίποτα αστείο: λάτρεψα κι αγάπησα τη Θεσσαλονίκη λίγο παραπάνω εκείνη τη στιγμή!

ακροβάτης

Κι επειδή η Δάφνη μπορεί να είναι δικό της κεφάλαιο, αλλά αυτό που την εξώθησε σε αυτή την τρελή χαρά ήταν η μπάντα των προσκόπων που πέρναγε από κάτω, να:

xmas toddler dancing

<3

daphne dancing christmas

Ευτυχισμένα, οικογενειακά, παχυντικά, αξέχαστα Χριστούγεννα σε όλους :)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος