Σοκολατένια μπισκότα

Το τέλειο μπισκότο για το (σκέτο κατα προτίμηση) καφέ σου, για μια γλυκιά νότα στο πρωινό των μικρών ή για μια αγιοβαλεντινιάτικη έκπληξη στο έτερον ήμισι!

ΥΛΙΚΑ:

100γρ κακάο

300γρ ζάχαρη

150γρ ηλιέλαιο(ελαιόαδο)

4 αυγά

2 βανίλιες

300γρ αλεύρι

2 κουταλάκια του γλυκού μπεικιν παουντερ

1 κουταλάκι καφέ

λίγο αλάτι

άχνη ζάχαρη

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε το κακάο την ζάχαρη κι το ηλιέλαιο. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και ανακατεύουμε σε κάθε αυγό. Στο αλεύρι βάζουμε το μπέικιν πάουντερ, λίγο αλάτι και την βανίλια και τον καφέ. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ίσα-ίσα να δέσει το μείγμα μας. Κλείνουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Τέλος, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού πλάσουμε μικρές μπάλες και πασπαλίσουμε με άχνη ζάχαρη καλά τα μπισκότα, τα ψήνουμε για 10 λεπτά. Προσοχή! Είναι σημαντικό να μην τοποθετούμε κοντά το ένα μπισκότο με το άλλο μετά το πλάσιμο, γιατί κατά τη διάρκεια του ψησίματος θα απλώσουν και υπάρχει κίνδυνος να ενωθούν.

μπισκότα σοκολάτας

Δοκιμάστε κι άλλες αφροδιασιακές σοκολατένιες συνταγές ΕΔΩ!

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος