Αγαπημένες Εικόνες Θηλασμού

Ο Αλέξανδρος κοντεύει τους δέκα μήνες και θηλάζει αποκλειστικά και αδιάλειπτα.

Νιώθω χαρούμενη, προσφέροντάς του, εκείνη που θεωρώ την καλύτερη τροφή για την υγεία και την ανάπτυξή του, αλλά, φορές όπως σήμερα, νιώθω κουρασμένη και πιεσμένη.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά συχνά καθόλου εύκολο να θηλάζεις και το μόνο που δεν ευθύνεται για αυτό είναι το μωρό ή η διαδικασία! Ζούμε με έναν τόσο πιεστικό τρόπο που τείνουν να μας κουράζουν τα αυτονόητα. Κι είναι εκείνη ακριβώς τη στιγμή, που χρειάζεται μια μαμά ενθάρρυνση, συμπαράσταση, βοήθεια και- γιατί όχι- και λίγο γέλιο να ευθυμήσει.

Επειδή σε αυτή τη θέση βρίσκομαι, έψαξα και βρήκα τις παρακάτω εικόνες που η μια μετά την άλλη μου θυμίζουν ότι πριν από erectus, sapiens κλπκλπ ο άνθρωπος είναι ένα μικρό, απαλό και άδοντο θηλαστικό!

 

H Julie Bowen θηλάζει τα νεογέννητα διδυμάκια της!

tandem-nursing-twins-2

Μητέρα που μόλις έχει υποβληθεί σε καισαρική και με την τομή ακόμη ανοιχτή, θηλάζει το νεογέννητο βρεφάκι της.

operating-table

Το μωρό φορεμένο να θηλάζει και το δεξί χέρι να κρατά το ύφασμα και να υποστηρίζει το μωρό και το αριστερό τη λεκάνη τη γεμάτη άπλυτα. Η γυναικεία ζωή δεν ήταν/ είναι πουθενά εύκολη.

while-working

Τάντεμ παντού! (Αγαπώ το βλέμα και την ηρεμία του προσώπου της)

sibling-meal-time

Και σκέψου τώρα να πάω εγώ στον Αλέξη τον Τσίπρα με τον Αλέτσανδο έτσι κρεμασμένο από το αριστερό… :) Κλάμα

political-activisim

Τάντεμ. Μιλώντας για εκφράσεις προσώπου…!

more-tandem-beauty

Πόδια, χέρια, τα χέρια της μαμάς του μπαμπά κι ένα πόδι σ” ενα κεφάλι και θηλασμός: η γέννηση μιας οικογένειας σε μια εικόνα!

newborn-tandem

Κι επειδή είμαι άνθρωπος που θέλω το τελευταίο πάντα να με κάνει να γελάω και να φεύγω με καλή εντύπωση…

hilarious

Ήδη νιώθω καλύτερα!

πηγή

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος