9χρονος Σώζει τη Ζωή του 2χρονου Αδερφού του

Τα αγόρια είχαν πάει στο σπίτι της γιαγιάς τους, στο Κορμπαχ της κεντρικής Γερμανίας. Ο Μάρκους, 9 χρονών και ο Ρούντολφ, δύο, έπαιζαν μια χαρά μέχρι τη στιγμή που η γιαγιά απομακρύνθηκε για να φέρει μια πάνα στο μικρότερο αδερφό. Τότε εκείνος, ανεπιτήρητος βγήκε στον κήπο και βρέθηκε μέσα στην πισίνα. Ο αδερφός του και η γιαγιά έσπευσαν να τον βγάλουν από το νερό, το αγοράκι όμως ήδη δεν ανέπνεε. Τότε ο Μάρκους τηλεφώνησε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια, μιας και η γιαγιά του μιλά κυρίως ρωσσικά, ενώ τα γερμανικά της δεν είναι καθόλου καλά.

πισίνα παιδιά πνιγμός

Το 9χρονο αγόρι άκουσε το ιατρικό προσωπικό προσεκτικά, παρά τον αρχικό του πανικό, και εκτέλεσε κατά γράμμα τις οδηγίες που του έδωσαν. Έδωσε σωστά στον μικρό του αδερφό τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του μαλάξεις στην καρδιά και πνευμονική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα ο δίχρονος να αναπνεύσει πριν καταφθάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο κοντινό Μαρμπουργκ.

πηγή

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται ως εκφωνήτρια και κειμενογράφος, αν και φιλόλογος αγγλικής- σύμφωνα με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά της. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, τεσσάρων, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, δεκαέξι μηνών. Ζούσε περιχαρής στη Σαμοθράκη μέχρι τον Απρίλιο του 2014 που χρειάστηκε να φύγει. Αφού πέρασε από Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Αθήνα, Πήλιο, Θεσσαλονίκη, ξανά Αλεξανδρούπολη, είπε να γυρίσει και να παλουκωθεί στη Θεσσαλονίκη και να δει τη ζωή να κυλάει από το σπίτι της στη Ναυαρίνου μαζί με τα δυό της παιδιά και το μαθουσάλα σκύλο της.

Σχολίασε πρώτος