Πήτερ Παν και Πριγκίπισσες- Το Μαγικό Φίλτρο: Παιδικό Θέατρο!

Κάτι παράξενο συμβαίνει στη Χώρα του Ποτέ κι εμείς όλοι θα μάθουμε γι’ αυτό την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016, στις 11:30 το πρωί, στο Θέατρο Κολοσσαίον (Β. Όλγας 150)!

Η Μάγισσα Κλο Κλο, μαζί με τον πειρατή Κάπταιν Χουκ και τον πιστό βοηθό του Μίστερ Σμι, αιχμαλωτίζει τις Πριγκίπισσες των παραμυθιών στο νησί του Δράκου.
Την ίδια στιγμή, ο Πήτερ Παν με τη βοήθεια της Τίνκερμπελ και των Νεράιδων, καταστρώνουν το σχέδιο διάσωσης και κατευθύνονται προς το πειρατικό πλοίο.
Θα καταφέρουν άραγε ο Πήτερ Παν, η Τίνκερμπελ και οι Νεράιδες να τις ελευθερώσουν;
Θα μπορέσουν η Σταχτοπούτα, η Πεντάμορφη, η Πριγκίπισσα του Χιονιού, η Μικρή Γοργόνα, η Τάιγκερ Λίλλυ, η Γιασεμή και η Εσμεράλντα να γυρίσουν στα Παραμύθια και να ξαναφέρουν τη χαρά στα χείλη των παιδιών;
Ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών συναντά τις Πριγκίπισσες των Παραμυθιών σε μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, με πολύ χορό, περιπέτεια και χιούμορ.

παιδικό θέατρο πήτερ παν στο κολοσσαίον θεσσαλονίκη σεπτέμβριος 2016

Για την παράσταση αυτή , δούλεψαν οι παρακάτω συντελεστές:
Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Σκηνογραφία: Μαγδαληνή Σίγα
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Μουσική: Αντώνης Ανέστης
Φωτισμοί: Ανέστης Άγκος

Παίζουν: Θοδωρής Γεωργίτσης, Χρήστος Κατίδης, Κώστας Καφαντάρης, Μαρία Σπαθοπούλου Παίζουν και χορεύουν: Άννα Αϊδηνίδου, Ελευθερία Κάτανα, Μαρία Κλιγκοπούλου, Εύη Κουρσαράκου, Ξένια Παπαδοπούλου, Φανή Σιώτη, Λίτσα Τζούρου

Τιμή εισιτηρίου: 10€, Παιδικό, ανέργων, φοιτητικά 8€

Πληροφορίες στο 6987 089 778 9:30π.μ.- 2:00μ.μ. & 5:30 -10:00μ.μ.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος