Πατίνια στο WE- (ναι, οκ, inline roller)

Η πίστα πατινιών του WE δεν μας είναι καθόλου άγνωστη. Αντιθέτως, μερικές-μερικές εκεί τσουλήσαν για πρώτη φορά με μεγάλη χαρά κι επιτυχία.

Από τότε άλλαξαν κάποια πραγματάκια βέβαια, όπως ο δάσκαλος που για εμάς είναι το Α και το Ω, αλλά είμαι σίγουρη πως όποιος διδάσκει πατίνια θα είναι εξαιρετικός.

Ο χώρος παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης σε όσους διαθέτουν τον δικό τους εξοπλισμό, καθώς και της ενοικίασης του απαραίτητου εξοπλισμού σε όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Παράλληλα, κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00, διεξάγονται οργανωμένα μαθήματα για παιδιά, αρχάριους και προχωρημένους με απόλυτη ασφάλεια, ενώ στο πινακάκι από κάτω θα βρείτε τιμές και ωράρια.

μάθημα πατίνια τιμή θεσσαλονίκη we

Σύμφωνα με τη δική μου μεθόδευση, το WE είναι η αρχή: ο χώρος μάθησης, όπως και το τέλειο μέρος για εξάσκηση τις βροχερές μέρες. Είναι ασύλληπτα διασκεδαστικό, όμως, να φορτωθείς τα πατινάκια σου και να πας στην παραλία (“δε μπολώ, θα κολλήσουν οι λόδες μου στην άμμο” που έλεγε κι η Δάφνη πέρσι, λες και ζει σε άλλη πόλη κι όχι στη Θεσσαλονίκη, όπου ως παραλία δεν νοείται η πλαζ (λολ ακούς εκεί πλαζ!) αλλά το παραθαλάσσιο μέτωπο.)

Πιστεύω ότι ένα παιδί, μεγαλύτερο από πέντε ετών, με στοιχειώδη ισορροπία, ενδιαφέρον για το άθλημα και σχετικά καλή φυσική κατάσταση μπορεί σε 6-8 μαθήματα (εμείς κάναμε μάθημα/εβδομάδα) να κατακτήσει τη βασική τεχνική και να μπορεί να μεταφέρει την πρακτική του όπου θέλει, κι ενδεικνυται το τερραίν.

Ειδικά τώρα που έρχεται η άνοιξη, κι η διάθεση όλων θα ακολουθήσει τον καιρό και θα ανοίξει, το να πας για πατίνια με το παιδί σου είναι από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορώ να φανταστώ.

Υπάρχουν αναρίθμητα προαύλια εκκλησιών που είναι τέλεια – κι εδώ να πω ότι μια ολόκληρη γενιά κοριτσιών του κέντρου, πηγαίναμε σχολείο στην Ικτίνου και μετά για πατίνια στην Αγία Σοφία: εκεί μάθαμε, εκεί φάγαμε τα γόνατά μας, εκεί τις ώρες μας :)- πλατείες, πεζόδρομοι και φυσικά, για το κέντρο, το τελειότερο, μεγαλύτερο και πιο καλά κρυμμένο μυστικό είναι η ΔΕΘ.

Ναι, όπως το ακούτε. Η Έκθεση είναι ένας τεράστιος χώρος, με ελάχιστα αυτοκίνητα, ασφαλής, ευάερος, ευήλιος, ασφαλτοστρωμένος, ώστε πατίνια, ποδήλατα και λοιπά παιδικά τροχοφόρα να τσουλάνε απρόσκοπτα και το πιο σημαντικό: ενώ είναι τόσο κεντρικά αυτή η μεγάλη έκταση είναι στη διάθεσή σας για εκμάθηση ποδηλάτου, για πατίνια και για ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Πολύ καλές πληροφορίες και εδώ, ενώ το site του WE εδώ

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος