Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης- Τετάρτη 21/03/2018

Η παρεούλα της Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης καλεί τους μικρούς της φίλους να υποδεχτούν την Άνοιξη μαζί!

Για όλο το μήνα Μάρτιο, σειρά εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένες πρωί ή/και απόγευμα στο τμήμα παιδικού βιβλίου, στο ισόγειο, στην Εθνικής Αμύνης με Αλ. Σβώλου (231331 8571,2,3) και το άκρως βιβλιοφιλικό  momfatale.gr έχει βάλει στόχο της ζωής του  να σας πληροφορεί για τις καθημερινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για τα παιδιά!

Ξεκινάμε!

 biblio paidiko

«Η ώρα του παραμυθιού»
 «Η Μάγισσα Γύρισα Μαγείρισσα»/
  Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου
Η μάγισσα Γύρισα Μαγείρισσα, κόρη της οικογένειας μάγων Ντι Κουόκα είναι η πιο γλυκιά, η πιο συμπαθητική μα και η πιο απρόσεχτη μάγισσα μέσα στο δάσος. Αποφάσισε λοιπόν να βοηθήσει τους γείτονές της με τα μαγικά της φίλτρα.Λέτε να τα καταφέρει;
Γνωρίζουμε τη συγγραφέα Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου που μας αφηγείται το παραμύθι της,  μαζί της στην θεατρική παρουσίαση της ιστορίας ο Θανάσης Μήτος.
Για παιδιά 4 – 8 χρονών.
Τετάρτη 21/3/2018, ώρα 6.00μ.μ. – 7.00μ.μ.

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος