Η Κοκκινοσκουφίτσα από την Ομάδα Κουκλοθεάτρου JINX Puppet Theater

Tην Κυριακή 14 Απριλίου, και ώρα 11-12,  λίγο πριν ξεκινήσετε για το fam fiesta δηλαδή, η ομάδα κουκλοθέατρου JINX Puppets Theater διασκευάζει το γνωστό παιδικό παραμύθι “Η Κοκκινοσκουφίτσα” Tom’s , Τσιμισκή 22!

κοκκινοσκουφίτσα jinx

Πρόκειται για μία κωμική παράσταση, με ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των κούκλων, διαλόγων και σκηνικών, ώστε να το παρακολουθήσουν ευχάριστα ακόμα και πολύ μικρές ηλικίες παιδιών.

Οι κούκλες είναι επιτραπέζιες 50-80 εκ.ύψους και μαριονέτες, τα σκηνικά μεγάλα και εντυπωσιακά και οι κουκλοπαίχτες συμμετέχουν διαδραστικά στην εξέλιξη της ιστορίας, γεγονός που κάνει την παράσταση ακόμα πιο κωμική και ευχάριστη και για τους ενήλικες.

Στη μουσική επένδυση της παράστασης προτιμήθηκαν κομμάτια κλασσικής μουσικής.
Τέλος, ο πρωταγωνιστής λύκος είναι γκαφατζής, σκανδαλιάρης και εμφανίζεται σε 4 διαφορερικούς ρόλους-έκπληξη!

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά άνω των 3 ετών.

Τιμή εισητηρίου για κάθε παιδί 5 ευρώ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Τηλ. 2310 234222

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος