Παιδικό Τμήμα, Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Θεσσαλονίκης – Παρασκευή 11/5/2018 – 5ο Ευρωπαϊκό παιδικό φεστιβάλ “elephantastiko”

Και για τον μήνα Μάιο συνεχίζονται να γίνονται πολλά και τρομερά πράγματα στην κεντρική παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης και φυσικά το momfatale δεν θα μπορούσε να μην είναι ενημερωμένο γι αυτά. Μελετήστε λοιπόν το πρόγραμμα για το οποίο υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες εδώ, δείτε τι είναι αυτό που αρέσει στους μικρούς σας συνοδοιπόρους και σε εσάς και τρέξτε όλοι μαζί στο ισόγειο του τμήματος παιδικού βιβλίου της κεντρικής παιδικής βιβλιοθήκης στην Εθνικής Αμύνης με Αλεξάνδρου Σβώλου, για να περάσετε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και να γεμίσετε ενδιαφέρουσες γνώσεις.

Για να ξεκινήσουμε…

αρχείο λήψης (1)

«5ο  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΕLEPHANTASTIKO»

Η Κεντρική Παιδική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης  συμμετέχει στo 5ο  Ευρωπαϊκό παιδικό φεστιβάλ «elephantastiko» με τις παρακάτω δράσεις!

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

10.00 – 11.30

«Δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν σε λαγκάδια και βουνά…»
Παραστατική αφήγηση λαϊκών παραμυθιών από  την παραμυθού Αντωνία Μπατσαλή, μαζί της στον ήχο η Έλσα Ερνικιοϊλή.
Για παιδιά 6 – 8 χρονών.

 

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

18.00 – 19.30

«Παρέα με τον Αίσωπο»
Παραστατική αφήγηση των μύθων από τους παραμυθάδες  Δημοσθένη Χαρούλη, Αντωνία Μπατσαλή και Αγνή Λούκα.
Ακολουθεί μουσικοκινητικό παιχνίδι και κατασκευή οριγκάμι.

Για παιδιά 4 – 8 χρονών.
Με τηλεφωνική προεγγραφή, τηλ. 2313318572, μέχρι 25 παιδιά.

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olga Tasopoulou

Η Olga έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκομία στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα "χωριό" στο κέντρο της Νύμφης του Βορρά, ή γνωστή και ως Θεσσαλονίκη, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Κάνει babysitting σε μικρά όμορφα φατσάκια και στον ελεύθερο χρόνο της περνάει τις ώρες της σε αίθουσες κινηματογράφων, σε συναυλιακούς χώρους και σε θεατρικές παραστάσεις. Αδυναμίες της, εκτός από τα πιτσιρίκια,οι κατασκευές!

Σχολίασε πρώτος