Εργαστήρι Ζωγραφικής για Παιδιά 6-10 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης

Πιθανότατα μέχρι να το αναρτήσω να έχουν κλείσει οι θέσεις, αλλά μια προσπάθεια έγκυρης ενημέρωσης θα την κάνω!

Ξεκινάει στο αγαπημένο Παιδικό Τμήμα, της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης το Εργαστήρι Ζωγραφικής , το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο  (Εθνικής Αμύνης 27 ,τηλ. 2313318572)

children painting
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 – 10 χρονών (μέχρι 15 άτομα) και σκοπός του εργαστηρίου είναι να μεταδώσει στα παιδιά την εικαστική σκέψη και αντίληψη, με δημιουργικό τρόπο και ενισχύοντας την φαντασία τους. Οι μικροί μας φίλοι, θα πειραματιστούν αρχικά  με το σχέδιο και τις μίξεις χρωμάτων και  στη συνέχεια θα περάσουν σε πιο  λεπτομερείς  δημιουργίες. Θα γνωρίσουν μεγάλους ζωγράφους  και θα εξοικειωθούν με διάφορες ζωγραφικές τεχνικές.
Υπεύθυνες του εργαστηρίου είναι οι εικαστικοί: Γαρυφαλλιά Γκανή και Νικολέττα Καρδάμη.
Τα μαθήματα ζωγραφικής  θα ξεκινήσουν  τη Δευτέρα 24/09/2018 και  θα γίνονται κάθε Δευτέρα,  ώρα  6.30 μ.μ. -  8.00μ.μ.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 12/09/2018 έως 21/09/2018 ΜΟΝΟ με τη φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου  –  κηδεμόνα στη βιβλιοθήκη . Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Ωράριο λειτουργίας της Κεντρικής Παιδικής Βιβλιοθήκης:
Δευτέρα – Παρασκευή:  8.00 π.μ.- 8:30 μ.μ.

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος