Ιωάννα Καβαλλάρη, το νεότερο μέλος της e-κογένειάς του momfatale.gr!

Είναι συνάδελφος, αλλά πιο πολύ αδερφή, όπως πολλές γυναίκες που γίναμε μαμάδες, τα παιδιά μας είναι σε κοντινή ηλικία κι η οικογενειακή μας κατάσταση παρόμοια.

ioanna kavallari

Είναι κυριολεκτικά συνάδελφος, μιας και δουλεύουμε στο ίδιο γραφείο, αλλά και μεταφορικά: στην τρέλα, η οποία θα μου πείτε έχει μεγάλο εύρος, και, πράγματι θα συμφωνήσω, αλλά εγώ μιλάω για τη φωτογραφική.

Με ένα smartphone στο χέρι, η Ιωάννα έγινε σε ελάχιστες μέρες η φωτορεπόρτερ της δουλειάς κι ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να μπαίνει και στο σαιτ.

Ήρεμη και σταθερή, όπως το χέρι της όταν τραβάει φωτογραφίες θα αρχίσει να εμφανίζεται ως όνομα και ματιά ολοένα και παραπάνω στα άρθρα μου και στις εικόνες σας, δημιουργώντας σας την (εύλογη) απορία τι κάνει αυτή η γυναίκα από την πίσω μεριά της κάμερας;!;!

:D

Welcome, Joanne!

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος