Εκδηλώσεις για Παιδιά: Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, ΧΑΝΘ

Αυτή την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στην πλατεία ΧΑΝΘ, στη Νικολάου Γερμανού 1, μαζευόμαστε από τις 11 το πρωί με τα παιδιά μας για μια μέρα όλο παιχνίδι και χαρά!

χανθ 18 νοεμβρίου

Κατασκευές, μουσική, μπαλόνια, comics, παραμύθια και χορός μας περιμένουν με αντάλλαγμα την προσφορά μας σε τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης.

Μια λίστα με τρόφιμα μακράς διάρκειας περιλαμβάνει σίγουρα τα εξής (γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ κάπου να πάμε και να ξεφαντώσουμε με τα παιδιά μας στο παιχνίδι και να έχουμε πάει ένα πακέτο μακαρόνια των 50 λεπτών. Κι επειδή συχνά το πρόβλημα είναι στην ενημέρωση-ιδέες κι όχι στη διάθεση, η λίστα που λέγαμε:)

Τρόφιμα μακράς διάρκειας

Ελαιόλαδο

Ξύδι

Αλάτι

Ζάχαρη

Ρύζι και ζυμαρικά

Βρώμη

Όσπρια

Γάλα εβαπορέ

Μαγιά

Μπαχαρικά

Σάλτσες και πελτές ντομάτας

Σάλτσα σόγιας

Διάφορα λαχανικά σε μορφή τουρσί

Κονσέρβες φρούτων, λαχανικών και κρέατος

Μέλι

Μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού

Αποξηραμένα φρούτ

Παστέλι

Θα σας δούμε εκεί!

Καλή διασκέδαση!!!

 

Related Post

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια εργάζεται τα πρωινά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα Europe Direct, τα μεσημέρια ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές, τα απογεύματα γράφει κείμενα και ενίοτε διδάσκει αγγλικά και τα βράδια κάνει γιόγκα. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 6, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 3, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα τρία τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος