Bio & Sports Summer Camp: Ξένες Γλώσσες – Διατροφή – Αθλητισμός – Εξορμήσεις

Bio & Sports Summer Camp

Ξένες Γλώσσες – Διατροφή – Αθλητισμός – Εξορμήσεις

Αμέσως μόλις κλείσουν τα σχολεία, το Galileo Galilei Generation ανοίγει τις πόρτες του για ένα Πολυθεματικό Γλωσσικό Καλοκαίρι που επιφυλάσσει πολλές και αξέχαστες εμπειρίες.

Εκμάθηση ξένων γλωσσών, Αθλοπαιδιές, Υγιεινή διατροφή, Παιχνίδι, Εξορμήσεις, Δημιουργική απασχόληση περιμένουν τους μικρούς φίλους.

61146043_449502658949349_5023876860207955968_n

Φτάνει η στιγμή να γευτούν τα παιδιά μία μοναδική εμπειρία περιπέτειας, δράσης και γνώσης με αφετηρία το χώρο του Galileo Galilei Generation και εξορμήσεις στη φύση.

Με το Bio & Sports Summer Camp, καθημερινά από τις 8:00 ως τις 16:00 (για όποια ή όποιες περιόδους εσείς επιθυμείτε), οι μικροί φίλοι ανακαλύπτουν ένα νέο βιολογικό τρόπο διατροφής μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων. Παίζουν, γελούν και γεύονται νόστιμες και υγιεινές λιχουδιές από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα. Παράλληλα ενθαρρύνεται η κιναισθητικότητα των παιδιών μέσω αθλοπαιδιών και αθλητικών εξορμήσεων στη φύση, ενώ η μέρα συνεχίζεται με ρομποτική, παιχνίδια, ζωγραφιές, κολύμπι, ιππασία και θέατρο, βασισμένα στην εκμάθηση ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά). Με το Bio & Sports Summer Camp γίνεται προσπάθεια να προαχθεί η ομαδοσυνεργατική και ευχάριστη μάθηση, η αλληλεγγύη, η οικολογική συνείδηση των μικρών εξερευνητών. Με εξωτερικές δραστηριότητες, γίνεται πιο έντονη η καθαρή σκέψη μέσω βιωματικών εμπειριών. Στόχος είναι η γνωστική, κιναισθητική, συναισθηματική, ηθική και ψυχοσωματική ανάπτυξη του παιδιού. Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα οι μικροί εξερευνητές θα μάθουν μέσω της διασκέδασης, θα γνωρίσουν ένα διαφορετικό κόσμο διατροφής και άθλησης, θα εργάζονται ομαδικά και θα ασχοληθούν με την εκμάθηση των ξένων γλωσσών με έναν εναλλακτικό τρόπο χαράς, ευεξίας και δημιουργίας.

ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ: Ξένες γλώσσες Να συνεργάζονται Savoir Vivre παραλίας Βασικούς κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα και την πισίνα Να προστατεύουν το υγρό στοιχείο και τα θαλάσσια ζώα υπό εξαφάνιση Τα οφέλη της ανακύκλωσης Οικολογία Σωστή καλοκαιρινή διατροφή με τη βοήθεια ειδικευμένης διατροφολόγου Να ζωγραφίζουν, θα μάθουν για διάσημους ζωγράφους και τα έργα αυτών

ΘΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥN: Beach volley Basket Football Κολύμβηση Ιππασία Tennis

ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥN: Υγιεινά γεύματα με βιολογικά προϊόντα Καλοκαιρινά ροφήματα ενέργειας Βιολογικά επιδόρπια

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥN: Masterchef Junior σε ξένες γλώσσες Παιχνίδια στη πισίνα Παιχνίδια χωρίς σύνορα Escape Room Παιχνίδια γρίφων Τρισδιάστατο Φιδάκι Θέατρο μέσα από τη λογοτεχνία με αυτοσχεδιασμούς Κάνοντας picnic στη φύση

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ: Apollo Keep Swimming Περιβαλλοντικό Κέντρο Θέρμης Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Noesis Ιππικό Όμιλο Βορείου Ελλάδος Παραλία Χαλκιδικής Ανοικτά Γυμναστήρια (πχ Beach volley Μίκρας) Γήπεδα Καλαθοσφαίρισης, Volley, Football Ναυτικό Όμιλο

Στην τιμή του Bio & Sports Summer Camp περιλαμβάνονται:

Παιδαγωγοί για δημιουργική απασχόληση των παιδιών

Καθηγητές ξένων γλωσσών (native speakers)

Αθλητές – Προπονητές – Γυμναστές (με μεγάλη εμπειρία σε παιδιά)

3 εξορμήσεις ανά εβδομάδα εντός πόλης

2 εξορμήσεις ανά εβδομάδα εκτός πόλης (δυνατότητα περισσότερων εξορμήσεων με την επιπλέον εκάστοτε χρέωση)

8 ώρες δημιουργική-βιωματική απασχόληση από τις 8:00 έως τις 16:00.

Μεταφορικά για τις 2 εξορμήσεις εκτός πόλης (με ολοκαίνουργια βανάκια ειδικά και ασφαλή υπό συνοδεία εκπαιδευτικών)

Βιολογική διατροφή (πρωινό και δεκατιανό)

Στην τιμή του Bio & Sports Summer Camp δεν περιλαμβάνονται:

Εισιτήρια εισόδου (π.χ εισιτήρια για Ιππικό όμιλο και επίσκεψη στο κολυμβητήριο)

Το κόστος μεταφοράς των επιπλέον εξορμήσεων εκτός πόλης (εκτός των 2 διατιθέμενων)

Περίοδοι Λειτουργίας Bio & Sports Summer Camp

24 – 28/06

1 – 5/07 και

8 – 12/07

26 – 30/08

2 – 6/09

Προσφορά για εγγραφές έως 24/06/2018 -30%

Εξορμήσεις, γλώσσα, διασκέδαση

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ: 2310282811 – Email: galileogalileigeneration@gmail.com

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος