Είναι καιρός τώρα

Είναι καιρός τώρα που έχω κάτι να σημειώσω, μα πίστεψέ με δεν το έκανα από απροσεξία, το κάθε άλλο. Είχα χρόνο μόνο για παρατηρήσεις. Εσωτερική αναζήτηση και έντονη κριτική, διάθεση και σκέψη. Είδα κι έμαθα αρκετά, καλύτερα πολλά. Θέλω κι άλλα να μάθω. Είσαι ένα με το χρόνο μου. Ξέρω για σένα. Κάποιους φίλους, ποια γεύση τσάι προτιμάς, πόσο ζεστό θες το νερό στο βραδινό σου μπάνιο κι άλλο πόσο το φαγητό σου.

Είναι καιρός τώρα που συζητώ με το θεϊκό στοιχείο της ζωής. Αρνούμαι να σου απαριθμήσω τις ασχολίες μου καθώς θα αδικήσω όσες δε χώρεσαν εξίσου στον περιορισμένο χρόνο μου.

Σε έχω αγαπήσει μέσα σε αυτόν τον καιρό.

Είναι καιρός τώρα που κρατώ τις λέξεις μου καθώς όλα τα συναρπαστικά που μας συμβαίνουν θα μείνουν παραπονεμένα στην τόση αφάνειά τους. Καληνύχτα.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Juliana Lekka

Η Ιουλιανα ειναι δημιουργικη, καλη ηθοποιος αλλα κακη υποκριτρια και ειναι παιδι της Οικογένειας. Αγαπησε τα άλογα μεσα απο τις βολτες της στο δασος και πανω απο το πιανο της που βρισκεται στη Ν. Μακρη στεκει το Σινικο Τοιχος. Το σπιτι της ειναι γεματο απο ναυτικους πινακες αλλα δεν εχει καπετανιο. Ειναι καλη. Απολαυστε την.

Σχολίασε πρώτος