Γυναικολόγοι Αλεξανδρούπολης- Βασσάρας Γεώργιος

Γενικά: εξωτερικός γιατρός- ιατρείο στην Αλεξανδρούπολη (Κ.Παλαιολόγου 30, Τ. 25510 80850 ) και ξεγεννάει στην κλινική της Κομοτηνής.
Το Στόρυ: Τον επισκέφθηκα. Επίσκεψη έκλεισα με βίσμα μια γνωστή που έχει κάνει τρεις γέννες σε αυτόν διότι όσα τηλεφωνήματα κι αν του έκανα, όσα μηνύματα κι αν του άφησα, δεν απάντησε.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ήταν ελάχιστα ομιλητικός, αλλά παρόλο που δε μου μιλούσε και δε με κοιτούσε ένιωσα ότι πρόκειται για καλό επιστήμονα συγκεντρωμένο στη δουλειά του κι εδώ οφείλω να αναφέρω ότι είναι πιστοποιημένος υπερηχογραφιστής (τον εμπιστευόμαστε δηλαδή απόλυτα για εξετάσεις όπως η αυχενική διαφάνεια και ο υπέρηχος Β’ επιπέδου)
Το Δια Ταύτα: Ισως επειδή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη, ίσως επειδή έχω το χαρακτήρα που έχω με ενόχλησε οτι:
α. κοιτούσε περισσότερο την οθόνη του υπολογιστή παρά εμένα
β. ό,τι κι αν τον ρωτούσα, αντί να μου απαντήσει, μου έσπρωχνε ένα φυλλάδιο προς τη μεριά μου (τέτοια φυλλάδια όμως είχα διαβάσει τόνους- εγώ ήθελα το παραπάνω)
γ. με ρώτησε αν έχω κάνει χειρουργεία ή αν έχω κάποια χρόνια πάθηση κι όταν του απάντησα για μια χρόνια αλλεργία που έχω (κνίδωση) με χλεύασε με ένα στυλάκι “εννοώ κάτι σοβαρό, όχι αυτά τα χαζά”! Αυτό με προσέβαλε διότι  εγώ προσπάθησα να είμαι ακριβής στην απάντηση χωρίς να είμαι γιατρός!
δ. απαγόρευσε ρητά σε εμένα και το σύντροφό μου να έχουμε ερωτικές επαφές, χωρίς να μας επεξηγήσει το λόγο της απαγόρευσης- ο οποίος μάλιστα δεν προέκυπτε κι από κάποιο ιατρικό έυρημα. Η εγκυμοσύνη μου, με άλλα λόγια, διαπιστώθηκε και φαινόταν όλα να πηγαίνουν μια χαρά. Η απαγόρευση αυτή, που καθόλου δε θα μας στενοχωρούσε αν υπήρχε λόγος να επιβληθεί, πχ για το καλό του μωρού, μας καταπίεσε ιδιαίτερα κι εμένα και τον σύντροφό μου, τη θεωρήσαμε παράλογη και, φυσικά, πήραμε δεύτερη γνώμη η οποία επιβεβαίωσε τις υποψίες μας.  Δεν ήταν μόνο το είδος- που πραγματικά, θεωρώ απαράδεκτο να χωρίζεις ένα ζευγάρι χωρίς λόγο, αλλά κυρίως το ύφος “αποφασίζω- διατάζω” που δε μας “έκατσε” καθόλου καλά.
ε. προκειμένου να κλείσω επόμενο ραντεβού, (τρεις εβδομάδες νωρίτερα) πάσχισα πάλι με μηνύματα, emails και όλα τα σχετικά και επιβεβαίωση δεν έλαβα.
Κάπου εκεί εγκατέλειψα και τον μάταιο αυτό αγώνα κι απευθύνθηκα αλλού.
IMG_0420
(τιμή Βασσάρα 50 € η επίσκεψη και 120 € η αυχενική και ο υπέρηχος Β’ επιπέδου- όταν ρώτησα εγώ).

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

2 Σχόλια

Απάντηση