Πάει και το Πάσχα

Στην ερώτηση “πώς περάσατε το Πάσχα;”, η απάντησή μου είναι πως είναι θέμα προοπτικής.

Αν το δεις από τη μια όψη, μαζευτήκαμε μια μικρή, καλή παρέα φίλων και γιορτάσαμε την αναγέννηση της φύσης κάτω από μια ελιά 150 χρόνων που μας χάρισε απλόχερα τη δροσιά της.

Mom Fatale Christian Orthodox Easter 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν το δεις από την άλλη, ήμασταν επτά λυσσασμένοι τύποι κι ένα λυσσασμένο βρέφος που από τις 10 το πρωί απλώς σκοτώναμε την ώρα μας μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό και να πέσουμε με τα μούτρα.

 

 

Mom Fatale Christian Orthodox Easter 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής.

 

 

(Last Babble:  Δεν ξέρω αν το γεγονός ότι γνώρισα ζωντανό το αρνί που φάγαμε είναι προνόμιο ή σημάδι ότι θα έπρεπε να γίνω χορτοφάγος.)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος