Παπούτσια για τα Πρώτα Βήματα

Τα παπουτσάκια για τα πρώτα βήματα με βάση την παιδίατρό μας πρέπει να είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά, να έχουν “μαξιλαράκι” στην καμάρα για να τη στηρίζουν σωστά, ενίσχυση στο τμήμα πάνω από τη φτέρνα, να είναι έτσι φορμαρισμένα ώστε να μην πιέζονται τα δακτυλάκια μπροστά και να έχουν εύκαμπτες σόλες. Φυσικά και δεν τα παίρνουμε μεγαλύτερα για να… “φτουρίσουν”, ούτε δίνουμε χρησιμοποιημένα γιατί το κάθε παιδί ρίχνει βάρος με το δικό του τρόπο.

Καθότι έχω την τύχη να ζω κάπου που δεν υπάρχει αγορά, κατέφυγα στο ίντερνετ όπου έψαξα ό,τι εταιρία υπήρχε και δεν υπήρχε για να καταλήξω στη Μούγερ: μια εταιρεία που υπάρχει από το 1900 και, κατά πάσα πιθανότητα, το κουτί της θα σου ξυπνήσει αναμνήσεις παιδικής ηλικίας!

Με μόνη ένσταση το γεγονός ότι τα παπουτσάκια που διάλεξα ήταν καταχωρημένα ως αγορίστικα, τα βρήκα να πληρούν όλες τις προδιαγραφές.

Όσο για τη Δάφνη που προτιμά να περπατά ξυπόλητη, τα αγάπησε με τη μία!

mom fatale mouyer shoes

 

 

 

 

 

mom fatale μούγερ

 

 

 

 

 

mom fatale μουγερ παπουτσια

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Last Babble: Νιώθω πολύ περήφανη που ένα ελληνικό προιόν είναι τόσο μα τόσο καλό!)

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος