The MOM FATALE Team: Κική Τσιλιγγερίδου

Όταν προ αμνημονεύτων ετών έκανα το λαϊκό μου ντεμπούτο ως σερβιτόρα σε καφέ απέναντι από τη Φιλοσοφική, οι φίλοι μου είχαν την ευγενή καλοσύνη να με στηρίξουν ερχόμενοι σωρηδόν, ενίοτε δε τραβολογώντας και τους φίλους τους. Κάπως έτσι συνάντησα για πρώτη φορά την Κική: εγώ να προσπαθώ να ισορροπήσω 3 ελληνικούς καφέδες σε ένα δίσκο κι εκείνη με ύφος περισπούδαστο να αναλύει κάποια από τις ειδήσεις της τότε καθημερινότητας (ενδεχομένως την ανακάλυψη του τροχού), ενώ παράλληλα να αναρωτιέται τι ακριβώς κάνει σ’ αυτό το φοιτητο-μάγαζο. Ήταν κι εκείνη φοιτήτρια αλλά ήδη εργαζόμενη στην εφημερίδα Τα Νέα.

Από τότε περάσαμε ένα μικρό διάστημα που αντιμετωπιζόμασταν λίγο σα σκύλοι του ίδιου φύλου που πριν καλά- καλά μυριστούν αρπάζονται κι ένα μεγάλο διάστημα που είμαστε φίλες.

Στα πλέον των δεκαπέντε χρόνων που γνωριζόμαστε, ευτύχησα – εκτός από το να ζήσω χιλιάδες μικρά, καθημερινά φιλικά επεισόδια- να αντλώ από την επαγγελματική της ιδιότητα. Ειδικά πέρσι που η Δάφνη ήταν μηνών και χρόνος υπήρχε μόνο για να σκεφτώ πως δεν έχω χρόνο, έπαιρνα κάθε τόσο την Κική να μου πει τα νέα. Έγινε κάπου πόλεμος; Πτωχεύσαμε; Τι συμβαίνει;!

Για να είμαι ειλικρινής, για την ενημέρωσή μου δεν την εμπιστεύομαι μόνο εγώ γιατί είναι φίλη μου και δημοσιογράφος, αλλά κι ένα κάρο τηλεθεατές που έχουν χρόνια τώρα ραντεβού μαζί της για να μάθουν τι γίνεται στον κόσμο, από τη δημοτική τηλεόραση της Tv100, όπου, μεταξύ άλλων, έχει φιλοξενήσει δικές της εκπομπές κι έχει συντάξει και παρουσιάσει δελτία ειδήσεων.

Με τη φόρα που της δίνει ο κόσμος της ενημέρωσης, η Κική μπαίνει στο momfatale.gr  δικαιωματικά, ως femme fatale: το είδος γυναίκας που αλλάζει φωτογραφία προφίλ κι έχει 300 likes στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά και ως professional fatale: για να σώσει όλους εμάς που – καλά να είναι τα βλαστάρια μας – δεν ξέρουμε τι γίνεται παραέξω.

momfatale.grκική τσιλιγγερίδουΑπό σήμερα μαζί με το πρωινό σας, έρχεται μια βασική ενημέρωση για το τι συμβαίνει γύρω μας.

Καλημέρα και Καλή Αρχή!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

2 Σχόλια

  • Maria M.
    Απάντηση Σεπτεμβρίου 30, 2013

    Maria M.

    Μπράβο κορίτσια :)

Απάντηση