Σαμοθράκη, αγάπη μου #8

Πρώτη του Οκτώβρη σήμερα κι ο καιρός δε σου άφηνει περιθώρια να το ξεχάσεις.

momfatale.gr samothraki,october 1st

Μη με παρεξηγήσετε, δε γκρινιάζω. Αντιθέτως, λατρεύω το μανδύα Σκωτίας που ντύνεται η Σαμοθράκη αυτές τις μέρες.

momfatale.gr samothraki, october 1st

Θα παραδεχτώ, βέβαια, ότι φλερτάρω με το άναμα της σόμπας, προφασιζόμενη υγρασία κι έχω να το λέω ότι πριν δεκαπέντε μέρες μάλωνα με τη μάνα στα Χανιά γιατί ήθελε να ανάψει air-condition και τρεις μέρες μετά με τον άντρα μου γιατί ήθελα να ανάψω σόμπα (Για την υγρασία πάντα…!).

momfatale.gr red, green chilli peppersΆλλες λύσεις για ζέστη υπάρχουν, αρκεί να τις αντέχεις: ωραιότατα καυτερά πιπεράκια από το περιβόλι μας , ό,τι πρέπει για να κάνουν μια σεμνή σούπα έξαλλη.

momfatale.gr samothraki, makrilies

Έξω, επικρατεί μοναξιά.

Βρίσκω πως ταιριάζει στο φθινόπωρο κι η ησυχία της στην ψυχή μου.

momfatale.gr samothraki, makrilies

Βέβαια, το ότι δεν υπάρχει ψυχή στην παραλία είναι σκέτη ανακρίβεια.

 

Εσείς, τι νέα;

 

RelatedPost

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος