98% Παραμύθι

Καλά, είναι δυνατόν να μη σας έχω μιλήσει για την Κρέμα;

momfatale.gr shetland pony

Θα μου πείτε τώρα, “σιγά και τι έγινε, έχετε ένα άλογο”.

Και ναι και όχι.

momfatale.gr boxer dog, baby, shetland ponyΗ πραγματικότητα είναι πως έχουμε ένα ιδιαίτερα ντροπαλό, μισό άλογο (λέγε με και πόνυ)  που σήμερα είναι περίπου 8 μηνών.  momfatale.gr shetland pony, boxer dog, babyΗ Δάφνη έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της, όπως και με τα υπόλοιπα ζώα μας, άλλωστε.

momfatale.gr shetland pony, baby

Τη βγάζει από το καβούκι της.

Κι εμένα από οποιαδήποτε μίζερη ή θλιβερή σκέψη πάει να μου δημιουργήσει η καθημερινότητα.

Αρκεί να τις κοιτάξω να παίζουν και η ζωή μου γίνεται το απόλυτο παραμύθι.

Άντε, βγάλε κι ένα 2% για τα “σπασμένα” που θα μαζέψω (βρόμικα ρούχα, φαγωμένα μήλα, διαλυμένες αχυρόσκουπες, βούρτσες, χτένες σκορπισμένες και αναποδογυρισμένοι κουβάδες νερού),

98% παραμύθι.

Όχι κι άσχημα…!

 

Καλό σας βράδυ!

 

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος