Προετοιμάζοντας το Παιδικό Δωμάτιο: Οι Πινελιές

Όλη η ενεργεία και η δημιουργικότητα σας διοχετευμένη σε ένα δωμάτιο σίγουρα …υπέροχο!

Τα βασικά του δωματίου τα βάλατε, κι έμειναν αυτές οι ωραίες πινελιές που θα δώσουν χαρακτήρα στο πρώτο του δωμάτιο.

Οι κουρτίνες, τα πακέτα ή τα στοράκια που θα επιλέξετε να βάλετε στο χώρο εκτός από καλαίσθητα και όμορφα θα πρέπει να αφήνουν αρκετό φυσικό φωτισμό (να μπαίνει ο ήλιος όπου και όταν υπάρχει καλό κάνει) και για το δικό σας καλό να μπαινοβγαίνουν εύκολα και να μπορούν να πλυθούν και στο σπίτι.

Παρακάτω έχει μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν διάφορα υφάσματα και τρόπους συνδυασμών ώστε να πάρετε μερικές ιδέες.

e36fa26113d7b5708d02830b96b23cb3 f665158be21baf650fa2a4e11204d198 IMG_2137

Τα χρώματα του δωματίου επηρεάζουν σημαντικά την διάθεση του ιδιοκτήτη, επομένως μην παρασυρθείτε στις απίστευτες παλέτες χρωμάτων που υπάρχουν (δεν θα χρωματίσετε μόνο με αυτόν τον τρόπο τον χώρο), αλλά αρκεστείτε σε παστέλ αποχρώσεις και επικεντρωθείτε σε ωραίο συνδυασμό χρωμάτων (πιο σημαντική πολλές φορές είναι η απόχρωση παρά το ίδιο το χρώμα) Εγώ σίγουρα προτιμώ τα ήρεμα χρώματα και προτιμώ να δίνω ένταση με χρώμα στα διακοσμητικά, μαξιλάρια κ.α. (πράγματα γενικώς που μπορώ να αλλάξω εύκολα γιατί αλλιώς τα βαριέμαι).

triti2 triti1  triti3

triti4  triti5  triti6

Λευκά ειδή (μόνο λευκά δεν είναι) ή αλλιώς προίκα μωρού.

Μετά από πολυήμερο ψάξιμο στο διαδίκτυο, και άλλο τόσο περπάτημα στα μαγαζιά, κατέληξα ότι έχει πολύ όμορφα και ιδιαίτερα πράγματα να στολίσεις το κρεβατάκι του, και όχι μόνο. Προσέξτε σίγουρα τα υλικά του και τους τρόπους πλυσίματος γιατί υποψιάζομαι πως θα πλυθούν πολλές φορές. Συνεπώς καταλήγω πως αρκεί μια καλή βόλτα στα μαγαζιά, για να δείτε από κοντά την ύφη και την ποιότητα τους. Εγώ μέσα σε όλα αυτά του είδα και μάλλον τα μισά συγκράτησα, ξεχώρισα τις απίστευτες κοριτσίστικες  φλοράλ και patchwork σειρές, τις πιο πρωτότυπες σειρές με όχι τόσο συντηρητικούς συνδυασμούς χρωμάτων  και τα κουβερτάκια τα όποια μοιάζουν να τα έπλεξε μια καλλιτέχνιδα γιαγιά.

Σας φωτογράφισα ορισμένα να πάρετε μια γεύση.

IMG_2140   IMG_2141  IMG_2143  IMG_2144

IMG_2146  IMG_2148

Και τώρα που ενημερωθήκατε για όλα, καλό είναι να έχετε εικόνα όλων αυτών που θα αγοράσετε, ώστε να γίνει ένας όμορφος συνδυασμός χωρίς να είναι παραφορτωμένο το δωμάτιο.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

rania stasinopoulou

Η Ράνια είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια επίπλου και καταπιάνεται με όλα όσα περνούν από τα χέρια της. Αυτή την περίοδο βάζει θεμέλια στη θέση της...μαμάς, μιας και πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα υπέροχο αγοράκι!

Σχολίασε πρώτος