Κορδελίτσα

Σήμερα συμμετείχα σε ένα διάλογο-αστραπή που με περίσσια περηφάνεια σας παραθέτω ενώ, παράλληλα, τοποθετώ σε περίοπτη θέση στη συλλογή με τις αγαπημένες μου ατάκες στο θέμα φύλο.

-Αγοράκι ή κοριτσάκι;
-Κοριτσάκι!
-Aααα… κοριτσάκι… Ε, βάλτε του κι εσείς μια κορδελίτσα να φαίνεται.

Να φαίνεται!

Γιατί αν δε φαίνεται, μπορεί να του συμπεριφερθεί κάποιος με συμπεριφορά όχι ανάλογη με το φύλο και τσουπ! να σου μια λεσβία, πού ξέρεις;!
Ενώ με την κορδελίτσα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Φοράει κορδελίτσα ΑΡΑ είναι κορίτσι, ΑΡΑ ξέρουμε πως να φερθούμε, τι αρμόζει και τι όχι.
Κι ενώ διαβάζω πίσω από τη νευρικότητα  αμηχανία και εντυπωσιάζομαι με το πως νιώθουν οι άνθρωποι μπροστά σ’ έναν άνθρωπο αγνώστου φύλου- ακόμη και μωρό, αναρωτιέμαι αν συμβαίνει και με τα αγοράκια αυτό.
Υπάρχουν μωρά αγοράκια που μοιάζουν με κοριτσάκια;
Κι αν ναι, είναι θέμα;
Κι αν ναι, τι κάνεις; Τους φοράς καπέλο του μπείζμπολ και γάντια του μποξ ή μήπως εκείνες τις πιπίλες με το μουστάκι;

Μανία πια μ’ αυτές τις ταμπέλες…

https://momfatale.gr/ baby antlers

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος