Ελάχιστες Πιθανότητες

https://momfatale.gr/ flying baby witchΤι πιθανότητες υπάρχουν να βρεις χρόνο και λεφτά για να κάνεις ένα ταξίδι, να κλείσεις από εισητήρια, ξενοδοχεία, βαλίτσες μέχρι να διαπιστώσεις  οτι το διαβατήριό σου έχει λήξει και το δελτίο ταυτότητάς σου έχει εξαφανιστεί.

Ακριβώς κι όσες δίνω στο ενδεχόμενο να έχεις μια ευτυχισμένη οικογένεια και να αφήσετε οτιδήποτε να μπει ανάμεσά σας και να σας τη χαλάσει.

Όλα μέσα στη ζωή είναι.

Πετάει η ομάδα!

Καλό σας βράδυ.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος