Επέτειος

Ένας μήνας λειτουργίας σήμερα κι είναι επέτειος.

Λίγο αστεία, αν σκεφτείς πόσο μικρό διάστημα είναι ο ένας μήνας.

Σοβαρότατη, αν σκεφτείς πως οι σελίδες του momfatale.gr γυρίστηκαν 5,000 φορές σε αυτό το μήνα.

1st month

Γουργουρίζοντας από ικανοποίηση για τα καλά σας λόγια και συνειδητοποιώντας την ευθύνη που μας αναλογεί, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για φρέσκο, ειλικρινές και άμεσο περιεχόμενο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

(p.s. ο φορητός μου έχει κάνει φτερά, ο σκληρός δε λειτουργεί, το άρθρο που σκόπευα να ανεβάσω για σήμερα δεν αποθηκεύτηκε… δεν είμαι τύπος που τα ρίχνει στον ανάδρομο Ερμή, αλλά αν συνεχιστεί έτσι, πηγαίνει γυρεύοντας)

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος