Η #1 Food Stylist Μαμά

Τη λένε Samantha Lee, είναι από τη Μαλαισία,η τέχνη της έχει φανατικούς ακολούθους στο instagram και δύο προσωπικούς θαυμαστές στο σπίτι: τα παιδιά της!

Κανένα από τα δύο δεν είχε την έμφυτη τάση να φάει κυρίως κάποια λαχανικά , μέχρι που η επιδέξια μαμά άρχισε να δημιουργεί ιστορίες γύρω από τα πιάτα και να τις οπτικοποιεί, ολοένα και καλύτερα.

Δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ μαθήματα μαγειρικής, ούτε έχει αντιγράψει κάποια ιδέα!

 

https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/

https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/https://momfatale.gr/

Ευτυχώς που δε χρειάζεται τόσο ταλέντο για να φάνε τα παιδιά, γιατί αλλιώς τα περισσότερα θα έμεναν νηστικά!

Πηγή

 

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ειναι PR specialist και εργαζεται ως Project Manager στην Κοινωφελη Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενω τα τελευταία δωδεκα χρονια "ντύνει" με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 9, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 6, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Διαβαζει ασταμάτητα, λατρεύει τη ζωγραφική, μετακινείται με ποδήλατο, καπνίζει και αν ηταν πλούσια θα ειχε μεγαλύτερη δισκοθήκη. Τα εξι τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος