Τάσεις Μακιγιάζ Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14: Metallic Eyes #2

Την περασμένη Παρασκευή, η μακιγιέζ του momfatale.gr Όλγα Τόλιου, παρουσίασε την τάση Metallic Eyes, στην Αγγελική, η οποία έχει ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά.

Σήμερα η Όλγα δημιουργεί μια παραλλαγή της ίδιας τάσης στο πρόσωπο της Γκιονούλ.

 

Η Γκιονούλ έχει έντονα χαρακτηριστικά, λεπτά φρύδια, καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και μεσογειακή επιδερμίδα.

https://momfatale.gr/ make up metallic eyes

Διορθώνουμε με μολύβι το σχήμα των φρυδιών.

https://momfatale.gr/  make up metallic eyes

Επιλέγουμε χρώματα που φωτίζουν τους μεσογειακούς τόνους, όπως το λάιμ και το πράσινοhttps://momfatale.gr/ make up fall winter 2013-2014Τα χείλη παραχωρούν στο βλέμα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, για να το κάνουμε λίγο πιο κινηματογραφικό το σχόλιο, μέρες που είναι.

Ευχαριστούμε τη Γκιονούλ και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα, με ροκ διάθεση, σκληρά eyeliners και απίστευτα tips  για τους μαύρους κύκλους!

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή,

Λάμψτε άφοβα!

Από την Όλγα Τόλιου με αγάπη!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

Olia

Η Όλια ασχολείται με το εμπόριο,την ηλεκτρονική επικοινωνία, διδασκει αγγλικά και γιόγκα σε παιδια, ασχολείται με το copyrighting και ντύνει με τη φωνή της ηχητικές παραγωγές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι μαμά της απίθανης Δάφνης, 7, και του καταπληκτικού Αλέξανδρου, 4, οι οποίοι δίνουν ρυθμό και κατεύθυνση στη ζωή της. Τα πέντε τελευταία χρόνια, έχει ρίξει άγκυρα στη Θεσσαλονίκη, στη Ναυαρίνου, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αναπολώντας συχνά τον κήπο της στη Σαμοθράκη.

Σχολίασε πρώτος